Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Doczytałam Was :-). Wszystkiego najlepszego Mamusie, dużo zdrówka Wam życzę i poczucia spełnienia każdego dnia. Ja sobie będę ten dzień obchodzić dopiero za rok... no chyba, że moja Córa zechce się urodzić po polsku - 26 maja
, to wtedy sobie odbiję. Łóżeczko stoi sobie już skręcone, tyko musimy dokupić do niego akcesoria. W ogóle... czy ochraniacze na szczebelki są niezbędne? Jeśli tak, to gdzie można takie nabyć?
, to wtedy sobie odbiję. Łóżeczko stoi sobie już skręcone, tyko musimy dokupić do niego akcesoria. W ogóle... czy ochraniacze na szczebelki są niezbędne? Jeśli tak, to gdzie można takie nabyć?
) ale moze w baby dump? ja mam z pl oczywiscie... 
. Najbliżej domu mam Heme, gdzie są dobre i niedrogie rzeczy.
ale ja malemu zakladalam na raczki skarpetki, bo mialam ich baardzo duzo/ Rekawiczki kosztuja okolo 3e i wedlug mnie szkoda wydawac pieniadze na nie, bo musialabys kupic wiecej sztuk zeby je zmieniac, lepiej zainwestowac w skarpetki, przydadza sie na dluzej
chociaz z drugiej strony jak niektorzy maja lozeczka ustawione w rogach pokoju, to to powietrze tez nie ma ktoredy wleciec bo jest sciana