reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Holandia

reklama
haha, teraz widze, ze z Hague napisalysmy dokladnie to samo :-D

Ania, jestes jeszcze na FB? ja dopiero teraz przyszlam, bo ogladalam mecz Szwecja-Anglia. Co za emocje! :)

The Hague,ja wlasnie taki box do salonu musze zakupic, najlepiej wlasnie z drugiej reki, bo juz sie Lile boje zostawiac na kanapie, a na kocu na dywanie nie chce, bo starsze biegaja i jeszcze mi ja przez przypadek przewalcuja :D

Ostatnia edycja:
Iskierka ja nie mam zadnej diety, obzeram sie ciastkami i lodami, lubie pizze i rozne chinskie specjaly, waga sama leci w dol:confused: moze to na serio z tego karmienia :-)

Sencilla ja na marktplaatsu lubie grzebac, mozna tam znalezc doslownie wszystko za grosze :tak: nie wiem czy pisalam, ale szukalam jakiejs ladnej zabawki dla Tomcia w prenatalu i ceny mnie powalaly za te mowiace miski.. weszlam na marktplaats i znalazlam NIJNTJE mowiace za 6e, jak nowiuskie ze sklepu. W prenatalu cena 25e :confused2: Luuubie marktplaats :tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny!!! Co o tym myslicie?? http://dziecisawazne.pl/czy-szczepic-dzieci/ bo ja teraz zaczelam sie zastanawiac nad niektorymi szczepieniami :/ szkoda, ze nie wiedzialam tego wczesniej i Tomek dostal taka duza dawke na raz....

Ostatnia edycja:
Dzien dobry ,ja dzis pierwsza?:szok::-D

Sencilla ja tez ogladalam mecz ale tylko jednym okiem:tak:

Iskierka piekny ten obrazek:tak: ja czasem tez tak czytam jak sie spiesze ,albo pisze glupoty i bledy robie:-D

Ja tez nie lubie sie odchudzac ,raz robilam diete w zyciu (w tamtym roku):tak:i wytrzymalam 2 dni :sorry2::no::szok: Po prostu lubie jesc...

Pranko sie pierze , ide rosól postawic:tak:

Dzień dobry! :)

319860_3723742623915_1834704129_n.jpg

My zaraz zmykamy na kolejne meblowe zakupy. Jeszcze tylko wcisnę jedzonko Jankowi;-) Oj coś ostatnio pogorszyło się z obiadkami, owoce i kaszki tak....a obiadki to już zależy co mama zaserwuje:tak:

Pogoda jest nawet oki. Mam nadzieję, że utrzyma się do jutra...to zrobimy wypad na plażę:-)

Iguana trzymam kciuki za udane zakupy ;)
no wiesz synek im wiekszy tym robi sie wybredny :):) prawda , pogoda jako tako bo o 5 rano było ciemno i lało jak scebra :)

Zgadzam sie, pogoda w miare fajna, my zaraz lecimy do Groszka po zakupy a pozniej na scheveningen pewnie, jak sie zas nie zachmurzy :dry:

reklama
Dzien dobry wam mowie...

Sencilla jestem i zaraz tam bede:-p... my juz po zakupach, kawkach i szarlotka w piekarniku a obiad jeszcze na blacie -:tak: dzis wolowinka z ziemniaczkami i buraki czerwona a do tego kompocik...z czeresniami...;-)

Karola ja tez mam taka sile woli co do diet:-D ale u mnie zawsze waga rusza sie dopiero jak moje dziecie ma ok 1,6mies to moj organizm zaczyna walczyc z moja nadwaga - i kg lece..:cool2:dziwne jak nie wiem ale tak jest.. i chocbym jak chciala schudnac wczesniej to NIE MA SZANS:-):cool:

U nas jeszcze slonko swieci - ale marnie to widze, bo mnie juz migrenowo glowa boli a to oznacza tylko jedno..:dry:deszcz..

Iskierka nic sie nie stalo - czasami czlowiek cos kliknie nieswiadomie....:tak:

Do góry