reklama

haha, teraz widze, ze z Hague napisalysmy dokladnie to samo 
Ania, jestes jeszcze na FB? ja dopiero teraz przyszlam, bo ogladalam mecz Szwecja-Anglia. Co za emocje!
The Hague,ja wlasnie taki box do salonu musze zakupic, najlepiej wlasnie z drugiej reki, bo juz sie Lile boje zostawiac na kanapie, a na kocu na dywanie nie chce, bo starsze biegaja i jeszcze mi ja przez przypadek przewalcuja

Ania, jestes jeszcze na FB? ja dopiero teraz przyszlam, bo ogladalam mecz Szwecja-Anglia. Co za emocje!
The Hague,ja wlasnie taki box do salonu musze zakupic, najlepiej wlasnie z drugiej reki, bo juz sie Lile boje zostawiac na kanapie, a na kocu na dywanie nie chce, bo starsze biegaja i jeszcze mi ja przez przypadek przewalcuja

Ostatnia edycja: 

Iskierka ja nie mam zadnej diety, obzeram sie ciastkami i lodami, lubie pizze i rozne chinskie specjaly, waga sama leci w dol moze to na serio z tego karmienia :-)
 moze to na serio z tego karmienia :-)
Sencilla ja na marktplaatsu lubie grzebac, mozna tam znalezc doslownie wszystko za grosze nie wiem czy pisalam, ale szukalam jakiejs ladnej zabawki dla Tomcia w prenatalu i ceny mnie powalaly za te mowiace miski.. weszlam na marktplaats i znalazlam NIJNTJE mowiace za 6e, jak nowiuskie ze sklepu. W prenatalu cena 25e
 nie wiem czy pisalam, ale szukalam jakiejs ladnej zabawki dla Tomcia w prenatalu i ceny mnie powalaly za te mowiace miski.. weszlam na marktplaats i znalazlam NIJNTJE mowiace za 6e, jak nowiuskie ze sklepu. W prenatalu cena 25e  Luuubie marktplaats
 Luuubie marktplaats 

Dziewczyny!!! Co o tym myslicie?? http://dziecisawazne.pl/czy-szczepic-dzieci/ bo ja teraz zaczelam sie zastanawiac nad niektorymi szczepieniami :/ szkoda, ze nie wiedzialam tego wczesniej i Tomek dostal taka duza dawke na raz....

moze to na serio z tego karmienia :-)
 moze to na serio z tego karmienia :-)Sencilla ja na marktplaatsu lubie grzebac, mozna tam znalezc doslownie wszystko za grosze
 nie wiem czy pisalam, ale szukalam jakiejs ladnej zabawki dla Tomcia w prenatalu i ceny mnie powalaly za te mowiace miski.. weszlam na marktplaats i znalazlam NIJNTJE mowiace za 6e, jak nowiuskie ze sklepu. W prenatalu cena 25e
 nie wiem czy pisalam, ale szukalam jakiejs ladnej zabawki dla Tomcia w prenatalu i ceny mnie powalaly za te mowiace miski.. weszlam na marktplaats i znalazlam NIJNTJE mowiace za 6e, jak nowiuskie ze sklepu. W prenatalu cena 25e  Luuubie marktplaats
 Luuubie marktplaats 

Dziewczyny!!! Co o tym myslicie?? http://dziecisawazne.pl/czy-szczepic-dzieci/ bo ja teraz zaczelam sie zastanawiac nad niektorymi szczepieniami :/ szkoda, ze nie wiedzialam tego wczesniej i Tomek dostal taka duza dawke na raz....

Ostatnia edycja: 

karola82_82
mama slicznego Michałka
Dzien dobry ,ja dzis pierwsza?

Sencilla ja tez ogladalam mecz ale tylko jednym okiem 

Iskierka piekny ten obrazek ja czasem tez tak czytam jak sie spiesze ,albo pisze glupoty i bledy robie
 ja czasem tez tak czytam jak sie spiesze ,albo pisze glupoty i bledy robie
Ja tez nie lubie sie odchudzac ,raz robilam diete w zyciu (w tamtym roku) i wytrzymalam 2 dni
i wytrzymalam 2 dni 

Po prostu lubie jesc...
 Po prostu lubie jesc...
Pranko sie pierze , ide rosól postawic

Sencilla ja tez ogladalam mecz ale tylko jednym okiem

Iskierka piekny ten obrazek
Ja tez nie lubie sie odchudzac ,raz robilam diete w zyciu (w tamtym roku)
 i wytrzymalam 2 dni
i wytrzymalam 2 dni 

Po prostu lubie jesc...
 Po prostu lubie jesc...Pranko sie pierze , ide rosól postawic

7axe7
Szczęśliwa Mama Misi
Iguana_
Fanka BB :)
My zaraz zmykamy na kolejne meblowe zakupy. Jeszcze tylko wcisnę jedzonko Jankowi;-) Oj coś ostatnio pogorszyło się z obiadkami, owoce i kaszki tak....a obiadki to już zależy co mama zaserwuje
Pogoda jest nawet oki. Mam nadzieję, że utrzyma się do jutra...to zrobimy wypad na plażę:-)

Pogoda jest nawet oki. Mam nadzieję, że utrzyma się do jutra...to zrobimy wypad na plażę:-)
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Iguana trzymam kciuki za udane zakupy 
no wiesz synek im wiekszy tym robi sie wybredny
 prawda , pogoda jako tako bo o 5 rano było ciemno i lało jak scebra
 prawda , pogoda jako tako bo o 5 rano było ciemno i lało jak scebra 

no wiesz synek im wiekszy tym robi sie wybredny
reklama

Dzien dobry wam mowie...
Sencilla jestem i zaraz tam bede ... my juz po zakupach, kawkach i szarlotka w piekarniku a obiad jeszcze na blacie -
... my juz po zakupach, kawkach i szarlotka w piekarniku a obiad jeszcze na blacie - dzis wolowinka z ziemniaczkami i buraki czerwona a do tego kompocik...z czeresniami...;-)
 dzis wolowinka z ziemniaczkami i buraki czerwona a do tego kompocik...z czeresniami...;-)
Karola ja tez mam taka sile woli co do diet ale u mnie zawsze waga rusza sie dopiero jak moje dziecie ma ok 1,6mies to moj organizm zaczyna walczyc z moja nadwaga - i kg lece..
 ale u mnie zawsze waga rusza sie dopiero jak moje dziecie ma ok 1,6mies to moj organizm zaczyna walczyc z moja nadwaga - i kg lece.. dziwne jak nie wiem ale tak jest.. i chocbym jak chciala schudnac wczesniej to NIE MA SZANS:-)
dziwne jak nie wiem ale tak jest.. i chocbym jak chciala schudnac wczesniej to NIE MA SZANS:-)
U nas jeszcze slonko swieci - ale marnie to widze, bo mnie juz migrenowo glowa boli a to oznacza tylko jedno.. deszcz..
deszcz..
Iskierka nic sie nie stalo - czasami czlowiek cos kliknie nieswiadomie....

Sencilla jestem i zaraz tam bede
 ... my juz po zakupach, kawkach i szarlotka w piekarniku a obiad jeszcze na blacie -
... my juz po zakupach, kawkach i szarlotka w piekarniku a obiad jeszcze na blacie - dzis wolowinka z ziemniaczkami i buraki czerwona a do tego kompocik...z czeresniami...;-)
 dzis wolowinka z ziemniaczkami i buraki czerwona a do tego kompocik...z czeresniami...;-)Karola ja tez mam taka sile woli co do diet
 ale u mnie zawsze waga rusza sie dopiero jak moje dziecie ma ok 1,6mies to moj organizm zaczyna walczyc z moja nadwaga - i kg lece..
 ale u mnie zawsze waga rusza sie dopiero jak moje dziecie ma ok 1,6mies to moj organizm zaczyna walczyc z moja nadwaga - i kg lece.. dziwne jak nie wiem ale tak jest.. i chocbym jak chciala schudnac wczesniej to NIE MA SZANS:-)
dziwne jak nie wiem ale tak jest.. i chocbym jak chciala schudnac wczesniej to NIE MA SZANS:-)
U nas jeszcze slonko swieci - ale marnie to widze, bo mnie juz migrenowo glowa boli a to oznacza tylko jedno..
 deszcz..
deszcz..Iskierka nic sie nie stalo - czasami czlowiek cos kliknie nieswiadomie....