reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Holandia

Aniu my od poniedziałku mamy ferie:-D wiec postanowiałam sobie wolne w pracy też zrobić i pojeżdzic z dziecmi...i miło spędzić czas:-D Ja dzis sie juz zaopatrzyłam w skladniki do pączków... bede piec Hague bo uwielbiam je jesc..:-D a czas znajde w końcu to nie pół dnia nie?:cool2: uciekam na ogórkową...

reklama
no ja niestety mam tak absorbujace dziecko, ze nie moge nic w domu zrobic gdy jestem z nim sama ;) wszystko stoi, lacznie z garami, sprzataniem, gotowaniem, czasami nawet sie nie moge za przeproszeniem isc i wysikac bo chce wyskakiwac z lozeczka turystycznego na glowke :cool2: czasem musze go wziac sposobem i robic mu akuku zeby tylko nalac sobie picia do szklanki:nerd: takze dla mnie nawet jakby sie paczki w 3 minuty robily to ja i tak bym ich nie zrobila, bo bym nie znalazla na to czasu. mam sie z nim bawic i koniec! albo chodzic za raczke i zwiedzac caly dom, pchacz to tylko czasami jest fajny!

Hague STO LAT dla twojego synka:tak: /troche spóżnione ale szczere/ to faktycznie busy mama jestes...:-D każde dziecko inne - moje wszystkie samodzielnie odkrywały swiat..;-)

Hej Karola jak wszystko pójdzie zgodnie z planem :-Dto pewnie w poniedziałek a najpóżniej we wtorek hihi.. ja też piekę ale cistaka na karnawał.../ bo z nimi dużo roboty/ a jak sie dziś wyrobie i nie opadne z sił to moze pączki też.. jak nie to jutro po basienie też zdąże :-D.... jeszcze dwa dni i ...wakacje!:rofl2:

reklama
Do góry