Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
AJ, bo ja nie wiem, gdzie można jakąś fajną kieckę na wesele znaleźć. Ostatnio kupuję głównie ciuszki dziecięce
a jak już iść do sieciówki, to idę do h&m.
a jak już iść do sieciówki, to idę do h&m.Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
a jak już iść do sieciówki, to idę do h&m.
/
tak mi kiedys doktorka powiedziała...a kropli do uszów to już nawet w PL nie przepisują bez recepty/ w szoku byłam
/
bon prixa nie polecam... zamówiłam tam kiedyś tunikę i nijak się miała rzeczywistość do zdjęcia... no i jakoś nie najlepsza.. może miałam po prostu pecha ale się zraziłam.ja w sierpniu ide na weselicho... bardzo mi sie sukienki na bon prixie podobaja ale kurde boje sie w ciemno bez mierzenia![]()
. W ogóle pochwalę się, iż...spędzę w PL chyba całe wakacje. Ciekawe, jak zniesie to moja psychika? Haha. Ale...mam plan, żeby spakować tylko ciuszki Mai a sobie kupić coś właśnie w mojej ulubionej sieciówce w PL. Coś tam ciuchów mam w domu rodzinnym, więc pewnie niewiele będzie do kupienia.
bon prix nie polecam- rozmiarowka jest bardzo odbiegajaca od rzeczywistych rozmiarow 
ale fajnie ze jestes
powiedz mi jesli mozesz jak sie podoba tobie PL szkola przy kosciele, Marysia zadowolona? ten rok dalismy sobie na przeczekanie ale od przyszlego roku chyba musimy mala zapisac bo chcialabym aby wiktoria miala komunie..

Imprezy dla rodzinki jeszcze nie bylo, bo nasza chalupa nie nadawala sie do wystawiania na widok publiczyny po tych wszystkich "pierepalkach" z rurami. No ale co sie odwlecze to nie uciecze.