reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Idziemy na zakupy :)

Dzisiaj dzwoniłam do sklepu Tchibo w Poznaniu i baba mi powiedziała że u nich będą dopiero ok 27 wrzesnia wiec nawet sobie teraz nie obejrzę :-(

Bo normalnie właśnie wtedy będą w Tchibo. Ale kolo mnie w jednej galerii jest jakis ich sklep pilotazowy czy jakos tak to się nazywa i oni mają wszystko miesiąc wcześniej.

reklama
Hej :-) Odsprzedam pieluchy Dada. Mały jest na nie niestety uczulony, a dziadek kiedyś zaszalał i kupił trochę przydużo
sorry2.gif
Mamy 4 paczki rozmiaru 5. Sprzedam za 19,99 za paczkę
biggrin.gif
Oczywiście nie sprzedaję tego tylko w opcji 4 paczek łącznie, jeśli ktoś chce kupić 1 to nie ma problemu :-) Odbiór osobisty w Warszawie, mieszkam na Mokotowie (dokładnie Służew), mąż pracuje na Ochocie (na Banacha) więc nie ma problemu, żeby on je podrzucił gdzieś w okolicy w umówione miejsce. Może być i jakaś stacja metra czy coś w tym stylu bo blisko mamy. Jesli ktoś jest zainteresowany to proszę o wiadomość na priv :-)

Szybka MOJA recenzja chusteczek babydream:
Absolutnie nie polecam!!!:no::no::no::no::no::no::no:
Suche(naprawdę suche!!!),twarde,podrażniły skórę Alanka...
Jedyny plus to zapach,ale to jak komu pasuje...:confused:
Moim zdaniem są poprostu jakąś pomyłką.Może trafiła mi się taka paczka nie wiem,ale na jej podstawie piszę to co piszę...

Muszę później lecieć do biedronki po dada...

Moim zdaniem są poprostu jakąś pomyłką.Może trafiła mi się taka paczka nie wiem,ale na jej podstawie piszę to co piszę...

w 100% popieram te opinie!!!sa beznadziejne!!

Muszę później lecieć do biedronki po dada...

dla mnie jedyne chusteczki jakie istnieją to chusteczki pampers, wypróbowałam już wszystkie i tylko pampersy mi odpowiadają

reklama
Do góry