reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
athena jest rewelacyjna,siostra mojego A taka miała a ze nie maja wanny tylko brodzik mały się pluskał prawie do 2 lat.Jak do niej przychodziłam byłam zachwycona jak ona sobie radzi sama z kąpielą Piotrusia.Ja mam juz 4 i zadnego sama nie umiałam kąpać.Teraz napewno sobie poradze a A w tym czasie bd mógł robic oś innego;) Polecam.No i tam jest taka funkcja ze od 0-6 kąpiesz dziecko w tej odpowiedniej rynience a jak juz samo siedzi to sadzasz dziecię z drugiej strony wanienki, ma duzo miejsca na zabawę i ogranicznik między nózkami zeby się nie poślizgnął i nie zjechał pod wodę.Wanienka posiada korek i termometr;) Polecam

Słodziutkie są te ciuszki ;) Wreszcie dla chłopców cos pokazujecie;) :-p:-p:-p:-)
Ja tez czekam na paczkę z MC zamówiłam misiowy kombinezon r 74 misiową bluzę do tego gratis pumpki welurowe i 2 pary rajstopek;)Juz nie kupuję malenstw takich na teraz mam ich mnóstwo.

a my dzisiaj trafiliśmy na super okazje w tesco :)
14 bodów na krótki rękawek za 30 zł :)
sprzedawczyni z rozdartych lub niepełnych kompletów tworzyła nowe.

śliczne bodziaki i inne rzeczy dziewczyny mi tak ciezko powstrzymac sie przed kupnem czegos znowu cały czas ogladam allegro, znalazłam sliczne body z krotkim rekawkami z kubusiem puchatkiem 7szt za 30 zl ale cos allegro nie chce teraz działac a chciałam Wam wkleic linka moze ktorejs sie spodobaja wiem ze niektore z Was poluja na ciuszki z disneya :)

reklama
własnie tez przeglądałam ubranka na allegro:-) ale przestało działać - w zasadzie może i lepiej... bo na cos bym się wkońcu skusiła:-) jak nie dla młodego to dla Wiktorii:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry