reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Idziemy na zakupy :)

to w takim razie jeszcze przyjazniejszym okiem bede patrzec na nasz nowy zakup Tobi. Lili zreszta zadowolona, siedziala jak krolowa a potem padla jak kawka i spala cala droge powrotna, wazne dla mnie bylo zeby jej glowka nie opadala podczas snu na klatke, i tak na szczescie sie nie dzieje.

reklama
Nie czytam takich rzeczy, bo na kazdy jeden mozesz znależć taką negatywna opinie;)
Jak dla mnie to nagonka;)
No i złego linka wrzuciłam bo mam bez isofiu a ten test bardziej isofiów otyczył czyli jestem spokojna i dalej widzę smae plusy:)

Ostatnia edycja:
No ja tam życzę Gai przyjemnej jazdy, ale z Tobą się zgodzić nie mogę, ze to nagonka, ALE OCZYWIŚCIE KAŻDY MA PRAWO DO WŁASNEGO ZDANIA:)

olavip- fajna nowa bryka! :))

Koriander- potwierdzam ze w Tobi głowa nie opada, haha:)

A mi się strasznie podobają wózki które mają blaty dla dziecka, z miejscem na soczek, zabawki, a nie tylko ten pałąk przytrzymujący dziecko, - np. ten -
GRACO WÓZEK SPACEROWY MIRAGE PLUS (1562628819) - Aukcje internetowe Allegro
-ten wózek ma też dodatkowy blat dla rodzica, przy rączce- też ma tam wgłębienie na kubek czy wodę i w tym blacie zamykaną skrytkę plastikową np. na klucze czy portfel :) napaliłam się na niego strasznie :) może nie jest jakis super ale będzie to drugi wózek, typowo do chodzenia po galerii czy mieście, bo żadna parasolka nie przejedzie przez nasz las -dlatego jumper x i tak zostaje jako wózek do zadań specjalnych :)

agast- prosimy o zdjęcia jagódki w nowej bryce :)

A mi się strasznie podobają wózki które mają blaty dla dziecka, z miejscem na soczek, zabawki, a nie tylko ten pałąk przytrzymujący dziecko, - np. ten -
-ten wózek ma też dodatkowy blat dla rodzica, przy rączce- też ma tam wgłębienie na kubek czy wodę i w tym blacie zamykaną skrytkę plastikową np. na klucze czy portfel :) napaliłam się na niego strasznie :) może nie jest jakis super ale będzie to drugi wózek, typowo do chodzenia po galerii czy mieście, bo żadna parasolka nie przejedzie przez nasz las -dlatego jumper x i tak zostaje jako wózek do zadań specjalnych :)

ladny,i cena nie zabija:D

Kochana uważaj na graco , bo ja się naczytałam że blokady się łamią po jakimś czasie , że kółka się lamią. A serwis Graco jest beznadziejny... Nie można kupić części itp...

Butterfly- dzisiaj na spacerku postaram się o wozkowe fotki:) A co do tych Graco to mi tez się one podobają ze względu na te tacki :) Widziałam ich duuuzo u mnie na osiedlu :)

Fajna ta nowa bryka :-)
Napisz proszę coś więcej, jaki to model i jak się sprawuje. Też się przymierzam do zakupu
no więc tak, cenowo u nas w sklepach 370 - 380 zeta. Ja mam zniżkę do jednego sklepu więc zapłaciłam 350zł.
Ogólnie jest fajny, bo lekki, łatwy w obsłudze,pod spodem kosz, z tyłu kieszeń, także idzie się pomieścić bez dodatkowych toreb,poza tym oparcie można rozłożyć (chyba są 4 opcje)także jak Jadźka uśnie to bardzo łatwo rozkładam oparcie do pozycji leżącej, i co najważniejsze Jagoda ma dużo miejsca(przymierzałam ją do innych wózków ale już była w nich ściśnięta, a co dopiero byłoby później, niewygodne są takie wózki i nie praktyczne, bo dziecko nie będzie chciało tam siedzieć takie pozduszane) no i bez problemu wejdzie po złożeniu do bagażnika. Jak na trzy dni użytkowania to stwierdzam że mi się podoba:)

reklama
Do góry