reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

reklama
A ja dzisiaj stanęłam rano na wagę i SZOK, bo wyszło na to, że przez weekend (pracowałam na działce) przytyłam 1kg, :( a to oznacza, że od początku ciąży 5kg.

no i bardzo dobrze !!!!!
dziedziaki muszą mieć gdzie mieszkać i co jeść!!!!
przecież bez dodatkowej podściółki tłuszczowej na brzuchu i wokół brzucho by nam wisiał a każde potrącenie brzucha mogłoby mieć katastrofalne skutki

mi właśnie zanika talia ::) i z tyłu i dookoła rosną mi schabowe :laugh: tzw.oponka (zawsze w talii miałam 62) teraz mam już 77 :mad:

ale c o tam, ppóźniej wrócę na treningi :laugh:

za to apetyt mi rośnie zjadłam włąśnie 500g kiszonej kapusty z cukrem :-[

w ramach pocieszenia :-* moja mama ważyła przed ciążą 48 kg w ciąży przytyła 35kg ;) wiem masakra ale trzymała wodę i 2 miesiące po ciąży wyglądała jak przed

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

I ja w końcu utyłam - 3kg. :) To już coś!!! DOczekałam się. :)
Kurcze, też dziś zjadłam 1/2 kg kaputy z cukrem i minimalną ilością cebuli, teraz mam brzuch jak balon. ;) Bardziej mi smakowała kapusta niż żeberka w sosie ;) z czego ucieszył się mój mąż, bo zjadł swoją i moją porcję. hihihihi

kapusta z cukrem??? fajnie. ja się zadawalam gruszkami ostatnio.
przytyłam pół kilo, ale wszystkie ubrania mnie cisną. chyba ręce mi schudły i nogi a brzuch urósł :)
ale co tam :)

takie podejśćie do wagi jest git ;D
trzeba wypatrywać dodatkowych kg z radością :laugh:
moja mama wcinała czekoladę z szynką i śledziami

reklama
Anik, to tak jak u mnie, 5 kg w plusie, a nawet 5,5. Ale nie przejmuję się na razie, bo nikt nawet nie zauważył, żebym przytyła. Jakoś się równomiernie rozłożyło ;D

Do góry