reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

od poczatku ciazy przytyłam 4 kg...teraz waze 48 kg...wszystko poszło mi na brzuszek i na piersi:)..jem kilka razy dziennie ale w małych ilosciach....

reklama
A ajkos ostatnio troche stracilam apetyt (tzn. w porownaniu do tego c bbbbbylo w 2-gim mmiesiacu) i jak sie okazalo waze 63 kg. czyli od poczatku przytylam raptem 2 kg.Ale za to z powodu brzuszka nie moge juz dopiac wlasciwie zadnych spodni- dzi idziemy z mama na zakupy :)

Poczatkowa waga 47kg-teraz 50-w koncu zaczynam tyc :)no a ja myslalam ze tylko w brzuszek wejdzie a cosik mi sie zdaje ze nie tylko........no i nie wiem kiedy na udach dopadl mnie celulit :mad:to akurat mi sie nie pododa,musze zaczac masowac porzadnie....sszkoda ze chlopa nie ma to by mnie wyreczyl:-)

azik muszezminic suwakgdzie tam 16 tydzien tak mi zamieszali z tym terminem ze sama juz nie wiedzialam kiedy zaszlam
w ciaze, wszystko siewyjasnilopo usg w szpitalu marcowa mama jestem z krwi i kosci

:laugh: Muszę się podzielić... moja waga wreszcie drgnęła w dobrą stronę... +2kg ;D A ja apetycik mam. A jak u was mamusie z wagą i samopoczuciem? Bo mi się sprawdziło że mdłości w drugim trymestrze mijają. Pozdrawiam!

U mnie tez mdłosci mineły zupełnie. I nawet brzuszek się zaokrąglił i to w przeciągu kilku dni, więc pewnie też coś przybrałam na wadze, ale to się dopiero okaże w piątek, jak wrócę do Polski, bo tu nie mam wagi.

mój apetyr rośnie z dnia na dzień waga wyjściowa ok 59 kg teraz 63 ::) no cóż gdyby nie te rodzynki w czekoladzie i jakieś 5 bułek na śniadanie :-[

reklama
a ja po majowym odchudzaniu (-10kg) jem bardzo małe porcje, ale za to co przerwę, dzieci sie smieją że co mnie widzą to ja jem ;)

Do góry