reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

jak tylko znajdę centymwetr to się zmierzę przed miałam 62cm w pasie teraz mogęę o tym zapomnieć moja talia zanikła ;D
nawet mężuś stwierdził że tyję właśnie tu

reklama
A mój Grzesio ma ze mnie ubaw, bo zaczyna rosnąć mi "druga bródka" ;D, co przy całej postawie i jeszcze niewielkim brzuszku trochę komicznie wygląda. Oglądam ją codziennie i staram się trzymać głowę wysoko ;) żeby nie było widać. Hehehe

a ja już do metra dobiegam w brzusiu ;)
no ale przed miałam raptem 84... to tylko 12 cm, ale w miesiąc przybyło mi 8 cm

łatwiej niedługo będzie mnie przeskoczyć niż obejść..

z Piotrkiem miałam podobnie... potrezbowałam potem 1 miesiąca na powrót do normy (z zapasem 3 kg)

Ja to miałam z Jackiem lekko, bo tylko 9 kg przybyło i 84 cm w pasie miałam :). Teraz jakoś szybciej przybywa. :( Ale najlepsze jest to, że po roku ważyłam 6 kg mniej niż przed ciążą.

aga jak bedziesz miała takiego zarłoka jak ja, to możesz nawet szybciej. ja karmiąc jadłam 2-3 obiady dziennie ;) i chudłam w oczach, sama fałdka na brzusiu to i owszem - trzeba było poćwiczyć a z tym po cc musiałam poczekać ,alel brzusio iu tak był malutki - później tylko wzmocniłam mięsnie ćwiczeniami.

pytałąm w weekend znajomego ile przytyła jego żona w ciąży stwierdził że nie dużo z 45kg na 68 kg to chyba sporo co? teraz 1 miesiąc po orodzie ma 5 kg do zrucenia to i tak nieźle też bym tak chciała

agao. prezstań martwić się wagą, nawet jak ci zostanie 5 kg to i ta\k będziesz szcęsliwa ;)

to zdjęcie 5 tygodni po porodzie Piotrusia (tak wygladałam również 3 miesiące temu ;) ) - bo ogólnie to szkieletorek nie jestem, nie byłam i pewnei nie bedę.... - ta w złotej sukience

a przytyłam 14 kg (w chwili zdjęcia mam 3 kg na plusie)

reklama
Do góry