reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imię dla dzidzi

Ja przy pierwszej ciąży upierałam się przy Kajetanie. Mąż mi nazwymyślał i w ogóle. Jak przyszedł do mnie po porodzie i zobaczył małego to wszystko mu przeszło:-D. Kto do niego dzwonił to mówił, że będzie Kajetan, tylko że jak już ja zobaczyłam małego to stwierdziłam, że to imię do niego nie pasuje:no:. Wpadło mi Mateusz:cool2:. Ale fakt faktem, że M był w stanie zgodzić się na wszystko taki był szczęśliwy!

reklama
Dziewczynki tylko pamiętajcie, że z tatusiami nie warto drzeć kotów o imię dla dziecka, bo jesli sam pójdzie zarejestrować malucha, to i tak każe wpisać takie imię, jakie jemu się podobało ;-)
Mamy dwa tygodnie na zmiane imienia;-) Zagroziłam mojemu, że jak nie da takiego, na które się razem zgodziliśmy to pójde i zmienie:-p
Moja kkoleznka urodziła w niedziele synka i dała mu Igor...Nie podoba mi się, kojarzy mi sie z tym Igorem z bajek o Draculi:cool2:

Widzisz! a mi się Igor podoba:tak: uważam że jest bardzo męskie:tak:

A co myslicie o Emilia lub Milena? Ja jestem za a mój M przeciw:wściekła/y:

Emilia śliczne i wdzięczne imię, już pisałam że to mój faworyt:) Milena takie bardziej twarde imię:)

Emilia mi się bardzo podoba. Ale kazdemu podoba sie co innego. Jak z Lolkiem byłam w ciaży to się teściowa krzywiła na imie Karol. Ale nie wtrącała się na szczęście;-) A teraz jej sie podoba hihihihiii

Ewwe jak dla mnie oba imiona są bardzo ładne :)
u nas już ostatecznie zostaje Martynka która też bez zmiękczania brzmi tak twardo (Martyna) jak Milena :-p

Martynka bardzo ładnie:tak:
U mnie Emilka i koniec!!!!!!!!! juz tak mówię w per osobie więc się małż osłucha:-D

reklama
Emilka slicznie, mimo ze Missiiss sie nie podoba :p Milena tez ladnie, podobnie mi sie kojarzy Malwina
Igor tez super, wiaze to imie z grupa imion wsrod ktorych sa tez Iwo, Millosz, :d

Do góry