reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

imie dla dzidzia

reklama
My zastanawialismy ciagle sie nad imionami dla chlopczyka nie mielismy problemu bo odrazu nam sie spodobalo imie Braian ale dla dziewczynki z imieniem troszke byl problem wiec napisalismy na kartce jakie imiona nam sie podobaja i zostaly wybrane Sandra lub Carmen moze Jeniffer.
Narazie gin powiedziala nam ze prawdopodobnie chlopczyk chyba bedziemy pewni po nastepnej wizycie:)

Wiem ;D

I już od dawna mam je upatrzone i nawet męża przekonałam, bo on nie był pewny czy mu takie imię odpowiada.

chociaż szczerze Ci powiem, że przez 15 lat nie mogłam moim rodzicom wybaczyć tego imienia. Teraz go lubię, bo czuję się dzięki niemu wyjątkowa :) Niewiele King w moim wieku chodzi po świecie (przynajmniej ja nie znam :) )

reklama
no widze ze martynka to imie które wam sie podoba bo kilka z was rez jest za tym imieniem
ja nie jestem pewna
jest naprawde ładne i grześ je sam wymyślił

Do góry