reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

imie dla dzidzia

a ja jeszcze nie mam imienia dla swojego synka :( co mi sie podoba to mezowi nie a co jemu to mi absolutnie absolutnie nie

reklama
Mnie też podoba się Martynka ale już mamy jedna w rodzinie więc nie chciałabym się powtarzć, Kinga też mi się podoba ale mojemu nie bardzo Na szczęście wczoraj dał się przekonać do Kai, i coś mi mówi że to dziewczynka będzie bo w chwili kiedy tatuś powiedział "no dobra" poczułam solidnego kopniaka!!

no pewnie, znajomi opowiadali mi, że mieli mnóstwo pomysłów, a jak urodziała im się córka powiedzieli: to jest Ala. Ali nie mieli na swojej liście :)

Jeśli będę miała synka to będzie Szymonek...imię to oznacza darowany przez Boga, a ja zaszłam w ciążę najprawdopodobniej 4 dni po odstawieniu tabletek :D Jeśli będzie dziewczynka, to będzie chyba Emilka, ale nie jestem tego pewna. Moja intuicja mówi mi jednak, że będzie chłopiec. Z resztą od początku chcieliśmy syna a co będzie zobaczymy. Najważniejsze, żeby dzidziuś był zdrowy.

agutek79 - my też zaraz po pigułkach!!! i to szybko zaraz bo potem to już się zabezpieczaliśmy! hihi - to był istny "palec Boży" bo nie wiem jak to naukowo wyjaśnić :D

Osinka! - już dawno chciałam ci powiedzieć, że Agatka to wspaniałe imię - ja też jestem Agata ;) ;D

Jestem zalamana maz nie zartowal z BALTAZAREM ja w zyciu sie nie zgodze na takie imie a jakby ktos mi sie na ulicy zapytal jak maluszek ma na imie to za nic w swiecie bym sie nie przyznala......................ale wstyd takie imie i nie moge mu za nic w swiecie przemowic do rozumu ze skrzywdzi dziecko.ja baltazara nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sylwia uczy do góry...napewno masz ogromną siłę perswazji. Niedość, że jesteś kobietą, to jesteś kobietą w ciąży. Dasz radę przekonać tatusia ;)

reklama
koga pisze:
agutek79 - my też zaraz po pigułkach!!!  i to szybko zaraz bo potem to już się zabezpieczaliśmy! hihi - to był istny "palec Boży" bo nie wiem jak to naukowo wyjaśnić :D

Osinka! - już dawno chciałam ci powiedzieć, że Agatka to wspaniałe imię - ja też jestem Agata ;) ;D

Koga!!! Od zawsze koszmarnie nam się to imię podobało!!! Jest sliczne!!! ;D Oby do naszej myszki pasowało! :)

Do góry