Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
My kwestii imion jeszcze nie ruszaliśmy, ale jak odszedł mo Tata, to postanowiłąm, że jeśli będę miała chłopczyka to będzie miał Piotr (Tata tak miał na drugie) lub inne pierwsze i drugie Bronisław.
A my z moim Bartkiem jeszcze nie doszlismy do porozumienia,bo on chce Aleksander,a o dziewzcynce raczej nie mysli,natomiast ja caly czas wymyslam imiona dla dziewczynki,a dla chlopca jakos nie mam duzo pomyslow.Ale moze byc Jakub,albo Darian,a dla dziewczynki...Bernadetta,Maja,Kalina,Karina,Malwina...sama jeszcze nie wiem. Ale to i tak chyba jeszcze troche za wczesnie.
ja dla dziewczynki chcę Maja mąż Anna
dla chłopaka (podobno ma być chłopak ) ale biorę poprawkę chcemy Olek Aleksander mąż twierdzi że pasuje do nazwiska i że będzie WIELKI ;D ;D
A my mamy kompletną pustkę, jeśli chodzi o imię dla chłopca! Przelecieliśmy ostatnio cały kalendarz i nic... Jedynie Dominik względnie wchodzi w rachubę. Może coś podpowiecie?
No to u nas pozostaje Krystianek albo Laura. Ja chciałam Ksawerego, ale jak mój mąż usłyszał, to posłał mnie na drzewo, z Igorem było podobnie (a tak mi się podoba to imię) .
U nas dziewczynka - Agata Aleksandra, ewentualnie Wiktoria
Na chłopca nie mamy pomysłów, mnie podoba się Aleksander, Artur, Jakub - mąż mówi kategorycznie NIE. i tak postawię w razie czego na swoim
ja mam mase pomysłów, jednak wszystkie są odrzucane przez mojego Marcina
jak narazie stanęło na tym, że ja wybieram dla dziewczynki i tutaj krąży mi po głowie Pola (Apolonia)
no a mój Marcin ma wybrać dla chłopca ale chyba będę mu musiała pomóc bo mu najbardziej podoba się... Marcin
grrr... przesada muszę wybić mu to z głowy hihihi..