Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moj chlopak jest Szkotem z pochodzenia. W jego rodzinie wszyscy maja typowo szkockie imiona. I ja co raz czesciej mysle, ze poniewaz chce chlopca, chcialabym mu dac na imie Hamish (wiem, pewnie brzmi wam strasznie dziwnie), czyli Polski Jasiek. Wciaz przegladam imiona, moze znajde cos brzmiacego mniej powaznie. I cos co ma Polski odpowiednik![]()
;-) ale masz prawo , bo to forum w koncu.
Sa tez inne odmiany np.Nicole, Nicola, Nicol,ale te sa rzadziej podobno uzywane i maja negatywna opinie Rady Jezyka Polskiego- cokolwiek to znaczy
Wikipedie musze przestudiowac.;-) Imie dla mnie jest piekne, dla kogos innego nie- i o to chodzi,zeby byla rozbieznosc
gdzieś już pisałam że mój Oliwierek miał byc Nikolą gdyby był dziewczynką ale ubzdurałam sobie że chce pierwszego chłopca i całe szczęście mam zobacz co psychika może zdziałać. Przy Amadeuszku było mi wszystko jedno ale w głębi serca chciałam uzyc tego imienia
bardziej mi się podobało niż wybrane przez nas damskie Natasza, a teraz chce w końcu córeczke !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i uparłam się na Livię mimo dezaprobaty męża