reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Krecik,mi ta kombinacja podobała sie najbardziej! 
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Powiem ci że mi się bardzo podoba imię Alan,ja ciągle się zastanawiam i nie potrafię podjąć jakiejś sensownej decyzji!
Jak ci sie podoba to tez przeciez tak mozesz syneczka nazwac!!! Ja nie mam monopolu na to imie!!! Ale te o ktorych myslalas tez sa ladne!!! Zrob sadaz po znajomych, moze ci to cos pomoze!!! Mi nie za bardzo pomoglo bo siostra mojego meza mnie skrytykowala i powiedziala ze to tureckie imie!!! Jakas totalna bzdura!!! Ale za to mojej stronie rodziny sie podoba!!! Moja mama jest zachwycona!!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
O to chodzi Krecik,żeby tobie i Kristianowi sie podobało,reszta może się pocalować w ...
Mi podoba się kilka imion,w tym Alan,ale nie jestem jeszcze w stanie wogóle podjąć decyzji jakie mam imię dać syneczkowi...
Ja przesortowalam cala ksiazke z imionami i to jakos mi najbardziej w glowie utkwilo!!!
Poprostu siedzialam, myslalam i dopasowywalam do nazwiska i do otoczenia!!! Zeby czasem dziecko nie mialo w przyszlosci problemow!!!
Poprostu siedzialam, myslalam i dopasowywalam do nazwiska i do otoczenia!!! Zeby czasem dziecko nie mialo w przyszlosci problemow!!!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
No właśnie,ty masz chyba mniejszy kłopot w Niemczech,ale jak np tutaj w książce imion masz imię Dobryłotr albo Wieńczysław???? ;D
reklama