reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

imiona dla dzieci

Co nie? A co to, nawet gdyby, to co Tureckie dzieci nie moga miec ladnych imion? I poza tym moja szwagierka jest taka sama madra jak jej mamusia, wiec coz zrobic?? Ona ma 30 lat i nie moze faceta znalezc! Ale to nie dla tego ze jest brzydka czy cos! W kazdym facecie doszukuje sie wad i mysli ze ona jest idealna!! Ten nie bo winiarz (producent wina), inny nie bo ma nieodpowiednia prace, a nastepny znow nie bo nie slucha takiej muzyki jak ona!!! Sorry ze w tym watku sie rozgadalam na temat mojej szwagierki, ale powiem wam jeszcze ze ona ma na imie EULALIA, ale nawet jej mamuska nie pamieta jak ja nazwala i wszyscy wolaja do niej EULAILA a w skrocie LAILA!! Dziwna ta rodzinka, powaznie bo moja tesciowa jak pisze imie swojego syna to wyglada to tak: KISTIAN, nie Kristian. Takze jak Ewan mowisz nie ma co sie przejmowac gadaniem glupich ludzi!! Allanek i koniec!!!

reklama
Kreciku - ładnie wymysliłaś, podoba mi się ten zestaw.
Ja w dalszym ciagu nie mam pomysłu.... Żeby sie nie skocznylo jak wczoraj Marta z Norbertem w M jak Milosc wybierali imie dla swojej córeczki:))

Jak będzie chłopiec to Oskar chociaż mąż sie sprzeciwia hehe.A dla dziewczynki nic nie wymyśliłam bo czuje ze to chłopiec. :p

A my mamy problem bo nie ma nigdzie imienia Ewan.Jak byłam pierwszy raz w ciąży to wymyśliliśmy sobie dla dziewczynki Laura Ligia a dla chłopczyka Ewan Ernest.Więc mieliśmy problem z głowy bo urodziła się dziewczynka teraz czuję że bedzie chłopak i chcieliśmy mu dać właśnie takie imię i nie wiem czy nie bedą robić problemu przy rejestracji ale w końcu jesteśmy w Unii.Jak myślicie??????????????????

Doradźcie mi prosze bo nie wiem co zrobic.
Jak juz pisalam kiedys, od wielu lat podoba mi sie imie Jakub (pozniej dopiero zakochalam sie w Puchatku, zeby nie bylo ze to jakas schiza:)))
Tylko teraz tylu jest tych Kubusiow, ze sama nie wiem czy tak mu dac na imie. Z drugiej strony dlaczego mam rezygnowac skoro mi sie to imie najbardziej podoba. U nas w klasie tez bylysmy 3 Magdy, 3 Agnieszki i 2 Anie i jakos dalo sie zyc.... A tak bardzo mi sie podoba Jakub Karol....
Co o tym myslicie?

kuba jest słodki.Ale bez obrazy ja np niemoge ścierpieć imienia kacper ale tylko dlatego ze mam ich na około chyba z 5.

no u mnie na szczescie w najbliszym otoczeniu (rodzina + znajomi) zadnego Kubusia nie ma jeszcze. ale jak patrzylam na polpularnosc imion wg urzedu stanu cywilnego to Jakub jest na 1 miejscu.

reklama
hmmm, no wlasnie. Wczoraj jak wychodzilismy z gabinetu to mi sie juz wyrwało "nasz KUBUŚ".. pierwsze slowo chyab najlepsze :)

Do góry