reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

imiona dla dzieci

reklama
Zdecydowanie Kuba musi juz zostać!I co z tego ze inni tez tak dają dzieciom na imię,widocznie jest ono tak ładne że wiele osob chce tak mówić do swoich syneczków.A wasz będzie wyjątkowy i niepowtarzalny bo po prostu WASZ i tyle.

Elpis Kubus to bardzo ladne imie i nie ma sensu rezygnowac z niego tylko dlatego ,ze jest duzo Kubusiow.Ja na dziewczynke uparlam sie ,ze bedzie Zuzanna i mam gdzies ,ze jest ich cale mnostwo ;) tak wiec jak tylko sie zdecydujesz to lece dopisac ,ze Twoj synus to Kuba ;D

Najgorsze jest to że dla dziewczynki też chcialam Zuzanna ewentualnie Natalia i wiedzialam że dlugo nie będę się zastanawiać,tak dla chłopca mam problem i nadal nie wiem jak mój skarbek ma mieć na imię :(

OK :) Dzieki za rady. Uzgodnilismy wczoraj z moim chłopem, że zostaje Kubuś. Jakub Karol (prawdopodobnie Karol na drugie, choc to jeszcze nie na 100%)
Aneczko, mozesz smialo wpisac Kubusia na liste :)

reklama
Ewan :) dzięki za odpowiedź zobaczymy jak to będzie a może będzie dziewczynka (dowiem się już niedługo).A jesli będzie chłopak to jak się nie da zarejestrować Ewan to po prostu zostanie Ernest ;).W końcu jesteśmy w Unii więc nie powinni robić problemu ale w tym naszym kraju to wszystkiego mozna się spodziewać ;D

Do góry