reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Ja na 100% jeszcze nie wiem ale udało mi się zrobic listę 27 imion które przypadły mi do gustu(męskich oczywiście) no i wybrałam na razie 4 z nich: Oliwier,Jan,Adam i Mikołaj.Muszę wybrać z nich dwa,bo damy dziecku dwa imiona.Na razie zostawiam sobie jeszcze troszkę czasu...Bo podoba mi sie jeszcze Bartosz,Fabian i Gracjan...Zobaczymy.
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Coraz bardziej nakręcamy sie z mężem na Oliwierka...Ale znając mnie to mogę jeszcze zmienic zdanie
A ty Aneczko juz masz wybór z głowy 
Ja już postanowiłam, że chłopczyk będzie Jan - chociaż mój mąż nie za bardzo jest do tego przekonany, mówi że będzie miał śmieszne inicjały "J J" ;D, ale mi się podoba. A dla dziewczynki to nawet nie mam pomysłu... Chciałam Aleksandra, ale już mamy małą Olę w rodzinie, więc musimy wymyśleć coś innego...
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Nio...w sumie to Krecik masz rację 
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
Olu, podziwiam, że wybraliście aż 27 i to tylko męskich, my mamy jednych i drugich razem 12.
Każde imie mi się z kims kojarzy.
Od wielu wielu lat podobało mi sie imie Jakub (dla wyjasnienia - najpierw spodobalo mi sie imie, a potem pokochalam Kubusia Puchatka, zeby nie bylo podejrzen
). Ale tych Kubusiow ostatnimi czasy to tylu juz jest, ze jak sobie pomysle, ze moje dziecko za dwadziescia pare lat bedzie szuakc pracy i jakis pracodawca zobaczy 50-te CV z imieniem Jakub to chyba zacznie skakac jak tygrysek....
I nie wiem co zrobic ...
ech, to trudne wybrac imie, nie sadzilam, ze az tak bardzo trudne...
Każde imie mi się z kims kojarzy.
Od wielu wielu lat podobało mi sie imie Jakub (dla wyjasnienia - najpierw spodobalo mi sie imie, a potem pokochalam Kubusia Puchatka, zeby nie bylo podejrzen
I nie wiem co zrobic ...
ech, to trudne wybrac imie, nie sadzilam, ze az tak bardzo trudne...
reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
Mi sprawe z imieniem ulatwil Bartek bo jest tak potwornie wybredny ,ze bylo tylko kilka imion do wyboru ,z ktorych jemu podobalo sie tylko Rysiu albo Witek.Ja na Rysia sie zgodzic nie chcialam bo znam roznych dziwnych Ryskow i jakos to imie mi nie lezalo a Wicia znam jednego i to fajnego wiec zostal Wituś
Co do dziewczynki to ja tez mialabym kilka imion ale nie wiem co ten moj maz by znowu wymyslil
tak czy owak ta jego wybrednosc mocno zawezila poszukiwania imienia jak widzicie :laugh: