reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla maluszków

Nulini mam te same uczucia co do Nikodema kiedyś ekstremalnie podobało mi się to imię, potem obejrzałam karierę miłością dyzmy... :(

reklama
Doggi, ale ulga, że nie jestem sama w moim zboczeniu :-( Jeszcze jak była "Kariera Nikodema Dyzmy" to spoko, bo właśnie było NIKODEM, ale jak już zrobili "Nikosia Dyzmę" to ni hu hu :-( A takie piękne imię...

Mi tak jak którejś juz tu podoba sie Lena od zawsze ale nie wiem sama, za duzo tych Lenek. Juz i tak mamy Jasia a co drugi to Jaś. Chodzi mi po głowie też Łucja, Helenka albo Rita. Tylko jak tu na małą Łucję wołac? A z meskich podoba mi sie Staszek ale troche niebardzo z nazwiskiem brzmi bo łamanie jezyka sie robi no i Marek ale to moj byly (nie pamietam juz ktoras tez tak ma hihi) i maz tez sie nie zgodzi bleee.

A nikodem mi sie podoba, znajomi maja synka Nikosia i teraz kojarzy mi sie tylko z nim :)

reklama
gosiane, no właśnie Łucję ciężko zdrobnić... Mnie się Staszek strasznie podoba, mój dziadzio ma tak na imię :-D A Marek to mój tata i też mi się szalenie podoba :-D

Do góry