reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Dobrze ze mówicie nie będę oglądać 
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Doggi, ale ulga, że nie jestem sama w moim zboczeniu :-( Jeszcze jak była "Kariera Nikodema Dyzmy" to spoko, bo właśnie było NIKODEM, ale jak już zrobili "Nikosia Dyzmę" to ni hu hu :-( A takie piękne imię...
femme fatal
Mama Ninki :)
A ja Pazure uwielbiam jako aktora ;-) ale i tak nie będę ryzykować 
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja do Pazury mam mieszane uczucia - ma role, w których był świetny, ale i czasem grał w takich dnach, jak Kariera... ;-)
Tasia001
Fanka BB :)
U mnie akurat w rodzinie juz jest Nikodem. i to zarówno u mnie jak i u męża.
Fajne statystyki prowadzą też tu: Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki niby tylko Warszawa, ale wiadomo, że daje to jakiś obraz całości.
Fajne statystyki prowadzą też tu: Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki niby tylko Warszawa, ale wiadomo, że daje to jakiś obraz całości.
Mi tak jak którejś juz tu podoba sie Lena od zawsze ale nie wiem sama, za duzo tych Lenek. Juz i tak mamy Jasia a co drugi to Jaś. Chodzi mi po głowie też Łucja, Helenka albo Rita. Tylko jak tu na małą Łucję wołac? A z meskich podoba mi sie Staszek ale troche niebardzo z nazwiskiem brzmi bo łamanie jezyka sie robi no i Marek ale to moj byly (nie pamietam juz ktoras tez tak ma hihi) i maz tez sie nie zgodzi bleee.
A nikodem mi sie podoba, znajomi maja synka Nikosia i teraz kojarzy mi sie tylko z nim
A nikodem mi sie podoba, znajomi maja synka Nikosia i teraz kojarzy mi sie tylko z nim
Mama Blogerka
Fanka BB :)
U nas dla dziewczynki Patrycja, Weronika albo Zuzia. Dla chłopca Marcel,Krystian lub Oliwier
Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
gosiane, no właśnie Łucję ciężko zdrobnić... Mnie się Staszek strasznie podoba, mój dziadzio ma tak na imię
A Marek to mój tata i też mi się szalenie podoba