Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No u nas chyba jednak na 100% Ignaś ;-)
Młoda się już oswoiła, rodzina męża zachwycona (chociaż zła jestem, bo miał nikt nie wiedzieć o zmianie, ale chamy wzięli Tosię pod ch.uja i się Młoda wygadała...), u mnie też aprobata no i ładnie mi brzmi - Antonina i Ignacy
Doggi, no Ty masz tak, jak ja chciałam - długie imiona, u nas niestety Ignacy krótkie, ale i Antonina i Ignacy ładnie pasują do nazwiska, więc już nie marudzę
Hahaha Dogi, mogę się z Tobą zrzucić na smsy bo podobne podejście mam do tych imion ;-)
Ja z moim żrę się o imię ale hmm.... jest nieugięty.... Ja bym właśnie jakiegoś Stasia chciała a on od zawsze mówił , że jak syn to ma być Dorian.... No to mówię na niego Tygrysiu....
Mommy, Dorian, Dorian, z czymś mi się to kojarzy, z jakimś filmem? A Tobie się Dorian podoba czy nie? Bo u nas nie ma opcji, żeby imię się nie podobało jednemu z nas, ja chciałam Remigiusza, mąż absolutnie nie i musieliśmy szukać kompromisu...