reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Imiona dla maluszków

Femme z tych wszystkich to Sonia najbardziej mi się podoba i tak pasuje do siostry Niny :)))

U nas chyba jednak Bartek będzie. Konradowi się podoba bo ma R w środku. Nauczył się wymawiać R i teraz baaaardzo je podkreśla :)

Ostatnia edycja:
reklama
No u nas chyba jednak na 100% Ignaś ;-)
Młoda się już oswoiła, rodzina męża zachwycona (chociaż zła jestem, bo miał nikt nie wiedzieć o zmianie, ale chamy wzięli Tosię pod ch.uja i się Młoda wygadała...), u mnie też aprobata no i ładnie mi brzmi - Antonina i Ignacy :tak:

Femme mój ulubiony tekst i jak prawdziwy ;)

Nulini to prawda razem brzmi pięknie!

Aleksandra i Stanisław hmmm tez spoko. Ivjak Stanisław najbardziej pasuje mi do naszego nazwiska, tak mi się podoba to połączenie ze hej ;)

Doggi, no Ty masz tak, jak ja chciałam - długie imiona, u nas niestety Ignacy krótkie, ale i Antonina i Ignacy ładnie pasują do nazwiska, więc już nie marudzę :-D

Femme- Z tych co podalas podoba mi się jeszcze Natasza (oprócz Sonii)

Doggi Nulini- super połączenia :)

Aza- Bartosz czy Bartłomiej?

Hahaha Dogi, mogę się z Tobą zrzucić na smsy bo podobne podejście mam do tych imion ;-)

Ja z moim żrę się o imię ale hmm.... jest nieugięty.... Ja bym właśnie jakiegoś Stasia chciała a on od zawsze mówił , że jak syn to ma być Dorian.... No to mówię na niego Tygrysiu.... :tak:

Mommy, Dorian, Dorian, z czymś mi się to kojarzy, z jakimś filmem? A Tobie się Dorian podoba czy nie? Bo u nas nie ma opcji, żeby imię się nie podobało jednemu z nas, ja chciałam Remigiusza, mąż absolutnie nie i musieliśmy szukać kompromisu...

reklama
Jeżyk Bartosz :))) Miał być cały czas Kamil ale coś się nie mogłam przemóc. Właściwie nie ma męskiego imienia, które by mi się bardzo podobało.

Do góry