Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ciezki temat imiona. ..
Nazwac dziecko tak żeby padowalo i zeby dziecka nie skrzywdzic tak jak pisalyscie.
Ja jak wybieralam imiona to patrzalam na to bo mi sie podobaja pasuja do nazwiska i mieszkamy w niemczech.
Ale zapomnialam popatrzec na to ze sa tu bardzo popularne i przedewszystkim przy kolejnym wyborze jaki mnie czeka na bank zobacze jacy ludzie nosza to imie i jakie te osoby sa.
Bo o tym tez niepomyslalam a teraz wiem ze sie to sprawdza ja mam dwuch uparciuchow z rozkami.
Wszyskie Wiktorie i Antoni diabelki.
Teraz musze poszukac spokojnego
Pasujace do spokojnych osob
Ja od zawsze wiedziałam, że jak kiedyś będę miała synka to będzie Piotruś, to nie podlega najmniejszej dyskusji :-) co do córeczki, to typy się zmieniały na tą chwilę stanęło na Blance.
u nas dla chłopca poki co imie jest zgodne i bedzie Oleg, a dla dziewczynki nie ma zgodnosci poki co ja chce Greta, a maz Victorie, ale pogielo go bo nie bedziemy mieli Victora i Victorii;p