reklama
nieobecna87
Fanka BB :)
Otmiel?
Jak już jesteśmy przy bibilijnych imionach.. to jest też takie jak Onan
ktoś się odważy? 
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
nieobecna, no ja córce nie dam na imię Ania, bo się będzie ze mną mylić 
sencha, Jeremi też mi się podoba
Za to Sara to takie imię dla psa, często je właśnie słyszę wymawiane do pupila 

sencha, Jeremi też mi się podoba

nieobecna87
Onan - Conan
Tylko jak w podstawówce jakieś dziecko na wikipedie wejdzie i poczyta skąd wzięło się określenie onanizmu to już nie będzie tak do śmiechu 
Tasia001
Sencha moja mama ma znajomych gdzie jedna dziewczynka jest Sara. I bardzo ładnie brzmi, zarówno dla dorosłej jak i małej dziewczynki. Klara za to ma babcia mojego M i szczerze nienawidzi swojego imienia, więc nam je obrzydziła.
Nieobecna u nas miała być Ania (też mam siostrę Anię). Jak będzie druga dziewczynka to pewnie na to imię się zdecydujemy.
Gdyby imię syna zależało tylko i wyłącznie ode mnie to byłby Witold. Ale niestety odpada w przedbiegach u męża.
Nieobecna u nas miała być Ania (też mam siostrę Anię). Jak będzie druga dziewczynka to pewnie na to imię się zdecydujemy.
Gdyby imię syna zależało tylko i wyłącznie ode mnie to byłby Witold. Ale niestety odpada w przedbiegach u męża.
malinka009
Witold- mega

reklama
Nulini ja całym sercem polecam imię Aleksandra
nieobecna ja nie przekreślam imion bo ktoś w rodzinie ma takie, wręcz przeciwnie Ola to siostra mojego T a jak będzie Antosia to moja najbliższa kuzynka
a dla chłopca nawet Daro mi się podoba (mój teściu)
Sencha Jeremi kojarzy mi się bardzo z dżeremi
To ja nie muszę widzieć buzi ja po prostu czuje w kościach jak jakieś imię mi pasuje z Olą tak było i w 100% trafny wybór to była pierwsza moja propozycja mąż prsemyslal i stwierdził że idealne
i teraz tak mamy z antosią
ale dla chłopca pustka żadne mi się nie podoba :/
nieobecna znam jednego Jonasza, i jest prze- zaje.bisty koleś
sympatyczny, zawsze usmuechniety, zadowolony i oddany swoim pasjom
Otmiel? Z trzmielem by.mi się tylko kojarzyło
nieobecna onan jeszcze nie tak źle, mój T ma znajomego o imieniu Alan i wszyscy od dziecka wołają do niego Anal
leje z tego 
Tasia mi się Witek źle kojarzy niestety, taki mój kolega który tylko słit focie na fejsie wrzuca ;P
nieobecna ja nie przekreślam imion bo ktoś w rodzinie ma takie, wręcz przeciwnie Ola to siostra mojego T a jak będzie Antosia to moja najbliższa kuzynka
Sencha Jeremi kojarzy mi się bardzo z dżeremi
To ja nie muszę widzieć buzi ja po prostu czuje w kościach jak jakieś imię mi pasuje z Olą tak było i w 100% trafny wybór to była pierwsza moja propozycja mąż prsemyslal i stwierdził że idealne
nieobecna znam jednego Jonasza, i jest prze- zaje.bisty koleś
Otmiel? Z trzmielem by.mi się tylko kojarzyło
nieobecna onan jeszcze nie tak źle, mój T ma znajomego o imieniu Alan i wszyscy od dziecka wołają do niego Anal
Tasia mi się Witek źle kojarzy niestety, taki mój kolega który tylko słit focie na fejsie wrzuca ;P