bada m.
Fanka BB :)
U mnie w mieście Alan jest teraz na topie,co 3 chłopiec ma tak na imię 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Niby nie na "A", ale moje obie babcie mają tak na imię, a jedna babcia to mnie wychowywała i tak sobie myślę, że jakby moje dziecko było taką dobrą kobietą, jak moja babcia, to byłoby cudownie 
sencha, Jeremi też mi się podobaZa to Sara to takie imię dla psa, często je właśnie słyszę wymawiane do pupila
![]()
To ja Cię zaproszę na kawę jak okaże się że chłopiec i będziesz mi pomagać męża przekonać:-)

Ale fakt, to idiotyczne tak zwierzęta nazywać