reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla maluszków

Co do biblijnych imion to mi się bardzo podoba Ruben. Mojego kolegę zaś poniosło i dał swojemu dziecku biblijne imię: Otmiel. Aby przypomnieć sobie jego imię zawsze myślę o trzmielu hehe...

reklama
nieobecna, no ja córce nie dam na imię Ania, bo się będzie ze mną mylić :-D

sencha, Jeremi też mi się podoba :tak: Za to Sara to takie imię dla psa, często je właśnie słyszę wymawiane do pupila :zawstydzona/y:

Onan - Conan ;) Tylko jak w podstawówce jakieś dziecko na wikipedie wejdzie i poczyta skąd wzięło się określenie onanizmu to już nie będzie tak do śmiechu ;)

Sencha moja mama ma znajomych gdzie jedna dziewczynka jest Sara. I bardzo ładnie brzmi, zarówno dla dorosłej jak i małej dziewczynki. Klara za to ma babcia mojego M i szczerze nienawidzi swojego imienia, więc nam je obrzydziła.

Nieobecna
u nas miała być Ania (też mam siostrę Anię). Jak będzie druga dziewczynka to pewnie na to imię się zdecydujemy.

Gdyby imię syna zależało tylko i wyłącznie ode mnie to byłby Witold. Ale niestety odpada w przedbiegach u męża.

To ja Cię zaproszę na kawę jak okaże się że chłopiec i będziesz mi pomagać męża przekonać:-)

reklama
Nulini ja całym sercem polecam imię Aleksandra :)

nieobecna ja nie przekreślam imion bo ktoś w rodzinie ma takie, wręcz przeciwnie Ola to siostra mojego T a jak będzie Antosia to moja najbliższa kuzynka :) a dla chłopca nawet Daro mi się podoba (mój teściu)

Sencha Jeremi kojarzy mi się bardzo z dżeremi ;)
To ja nie muszę widzieć buzi ja po prostu czuje w kościach jak jakieś imię mi pasuje z Olą tak było i w 100% trafny wybór to była pierwsza moja propozycja mąż prsemyslal i stwierdził że idealne :) i teraz tak mamy z antosią :) ale dla chłopca pustka żadne mi się nie podoba :/

nieobecna znam jednego Jonasza, i jest prze- zaje.bisty koleś :) sympatyczny, zawsze usmuechniety, zadowolony i oddany swoim pasjom :)

Otmiel? Z trzmielem by.mi się tylko kojarzyło ;)

nieobecna onan jeszcze nie tak źle, mój T ma znajomego o imieniu Alan i wszyscy od dziecka wołają do niego Anal ;) leje z tego ;)

Tasia mi się Witek źle kojarzy niestety, taki mój kolega który tylko słit focie na fejsie wrzuca ;P

Do góry