reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla maluszków

reklama
agulqa_b ja miałam gdzieś to kogo wypada zaprosić a kogo nie połowa rodziny poobrazala się, np dlatego bo zaprosiliśmy siostrę babci mojego T wraz z mężem ale jej dzieci (dziady po 40 lat mają a mój T ich w życiu na oczy nie widział) o tak właśnie ci najmniej istotnie się poobrazali ale mamy to gdzieś z resztą zrobiliśmy tak po naradzie z teściową której nasz pomysł bardxo się spodobał i tak oto na naszym ślubie były naprawdę bliskie nam osoby a nie jakaś 7 woda po kisielu ;)

Dlatego my z Ł chcielismy naszych rodzicow, dziadkow, rodzenstwo i chrzestnych oraz najblizszych znajomych. Nie chce kuzunoswa jak kazdy w sqoja strone poszedl i z nikim kontaktu i np siostry taty z ktora nie ma, kontaktu i brata mamy. Moim rodzicom sie to bardzo spodobalo, powiedzoeli ze jak dla nich moze w ogole wesela nie byc a jak chcemy to mamy zaprosic kogo uwazamy. Za to mama Ł mi powiedziala ze jej brat to MOJA NAJBLIZSZA RODZINA i jak go moze nie byc. No wywaliłam sie na cyce

To u nas ma szczęście rodzice i moi i T podeszli do tego racjonalnie, q końcu wiedzą jaki to koszt! A ceny są kosmiczne a ze koszt zaproszonej osoby jest najwyższy to niestety żeby mię przegiac z cena wesela trzeba ciąć koszty na liście gości

Doggi dokladnie, ale mama Ł chyba nie ma w tej kwestii trochs wyobrazni. Tym bardziej jak wesele to moja stronemtrzeba gdzies polozyc. Nie wezme 20osob do siebie do mieszkania zebym nawet nie miala jak sie za przeproszeniem wysikac. Ale mama Ł twierdzi ze materace no podloge i do jednej lazienki 20osob co to za prpblem

My zapraszalismy tylko osoby najbliższe z którymi jest jakiś kontakt. ..kilku znajomych i tyle:-) większość z tego samego miasta więc dużego problemu z noclegiem nie było :-D

O zgrozo! A ile lat ma tesciowa? Bo podejście zalatuje moja babcią 75 letnią, ale ona nie dość że ma podejście takie to jeszcze należy do armii mocherowych beretow;)

reklama
Do góry