reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
bada m., mnie się szalenie Anastazja podoba, ale mąż na nie, bo mu nagadali, że jak prostytutka 
madlen, Ignacy podoba mi się baaardzo, Tymek też, chociaż synowi chyba bym nie dała, a na dźwięk Ksawerego mam dreszcze... Nie lubię zestawienia liter "ks"...

madlen, Ignacy podoba mi się baaardzo, Tymek też, chociaż synowi chyba bym nie dała, a na dźwięk Ksawerego mam dreszcze... Nie lubię zestawienia liter "ks"...
agulqa_b
Fanka BB :)
Femme tak, ja jak snie to przewaznie o jakis nierealnych rzeczach ;-) wyobraznia dziala ;-)
Maadlen tymoteusza ma moja kuzynka, na poczatku nie moglam sie przyzwyczaic a teraz mi sie podoba ;-) ksawery i ignacy tez, chociaz chyba ksawery bardziej, widze ze mam inny gust. Ale chyba cos q tym jest. Wlasnie wrocilam z rodzicami od ich znajomej co 2miesiace temu zostala babcia Julii i pytala sie o imie. Wiec mowie ze dla dziewczynki nie mamy a dla chlopca Robert. Wielkie bylo jej oburzenie, ze jak to Robert? Takie imie dziecku? A co to aie pytam? Imie jak imie, wazne ze mi i Ł sie podoba. Wkurza mnie tulko niepotrzebnie takie gadanie....
Nulini Anastazja prostytutka? Predzej jakas Jessica i Samanta mi sie kojarza z lekkimi obyczajami ;-)
Maadlen tymoteusza ma moja kuzynka, na poczatku nie moglam sie przyzwyczaic a teraz mi sie podoba ;-) ksawery i ignacy tez, chociaz chyba ksawery bardziej, widze ze mam inny gust. Ale chyba cos q tym jest. Wlasnie wrocilam z rodzicami od ich znajomej co 2miesiace temu zostala babcia Julii i pytala sie o imie. Wiec mowie ze dla dziewczynki nie mamy a dla chlopca Robert. Wielkie bylo jej oburzenie, ze jak to Robert? Takie imie dziecku? A co to aie pytam? Imie jak imie, wazne ze mi i Ł sie podoba. Wkurza mnie tulko niepotrzebnie takie gadanie....
Nulini Anastazja prostytutka? Predzej jakas Jessica i Samanta mi sie kojarza z lekkimi obyczajami ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Chodzi o Anastazję Potocką, naszą rodzimą polityczną skandalistkę, co to niby sypiała z połową sejmu

femme fatal
Mama Ninki :)
No i wygadalam o śnie
śnił mi się chłopczyk i miał takie duże znamię coś ala myszkę na brzuchu my z Niną mamy też takie ale mniejsze
i w ogóle zapomniałam ze trzeba go karmić i zmieniać pieluszki
po dniu mi się przypomniało i juz mleko nie chciało mi lecieć

agulqa_b
Nulini aaaa sorry, polityka sie nie interesuje bo dla mnie nie ma czym ;-)
Femme Ty wyrodna matko!;-)
Femme Ty wyrodna matko!;-)
reklama
nieobecna87
Alecta - ja nie mówię o sprawowaniu opieki jako opieki prawnej ale o pełnieniu pewenej funkcji - chrzesni mają pomóc rodzicom wychować dziecko w wierze. Gdyby nam się coś stało a dzieciaki trafiły do nie-katola to chcę by chrzestni dbali o ich życie wierze. 
Ale tego tematu nie poruszamy
Alecta - Jagoda bardzo mi się podoba!
Kilka koleżanek tak nazwało córki więc niestety u nas odpada, ale imię super. 
maadlen - z tych co podałaś najbardziej podoba mi się Tymoteusz. Ale Ignacy też fajnie.
Tymek albo Ignaś
Zdrobniałe oba brzmią ładnie.
Nulini - Anastazja prostytutka?
Bardziej Aldona mi się kojarzy z tym zawodem 
Kurcze, dla chłopców jest tyle ładnych imion, a dla dziewczynek nic.
My postanowiliśmy - będzie Anna. No i przez 2 dni była, po czym mojemu Mężowi się odwidziało..
Ale tego tematu nie poruszamy
Alecta - Jagoda bardzo mi się podoba!
maadlen - z tych co podałaś najbardziej podoba mi się Tymoteusz. Ale Ignacy też fajnie.
Nulini - Anastazja prostytutka?
Kurcze, dla chłopców jest tyle ładnych imion, a dla dziewczynek nic.
My postanowiliśmy - będzie Anna. No i przez 2 dni była, po czym mojemu Mężowi się odwidziało..