reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla maluszków

reklama
bada m., mnie się szalenie Anastazja podoba, ale mąż na nie, bo mu nagadali, że jak prostytutka :baffled:

madlen, Ignacy podoba mi się baaardzo, Tymek też, chociaż synowi chyba bym nie dała, a na dźwięk Ksawerego mam dreszcze... Nie lubię zestawienia liter "ks"...

Femme tak, ja jak snie to przewaznie o jakis nierealnych rzeczach ;-) wyobraznia dziala ;-)

Maadlen tymoteusza ma moja kuzynka, na poczatku nie moglam sie przyzwyczaic a teraz mi sie podoba ;-) ksawery i ignacy tez, chociaz chyba ksawery bardziej, widze ze mam inny gust. Ale chyba cos q tym jest. Wlasnie wrocilam z rodzicami od ich znajomej co 2miesiace temu zostala babcia Julii i pytala sie o imie. Wiec mowie ze dla dziewczynki nie mamy a dla chlopca Robert. Wielkie bylo jej oburzenie, ze jak to Robert? Takie imie dziecku? A co to aie pytam? Imie jak imie, wazne ze mi i Ł sie podoba. Wkurza mnie tulko niepotrzebnie takie gadanie....

Nulini Anastazja prostytutka? Predzej jakas Jessica i Samanta mi sie kojarza z lekkimi obyczajami ;-)

No i wygadalam o śnie :-D śnił mi się chłopczyk i miał takie duże znamię coś ala myszkę na brzuchu my z Niną mamy też takie ale mniejsze :p i w ogóle zapomniałam ze trzeba go karmić i zmieniać pieluszki :-D po dniu mi się przypomniało i juz mleko nie chciało mi lecieć :-D :-D

reklama
Alecta - ja nie mówię o sprawowaniu opieki jako opieki prawnej ale o pełnieniu pewenej funkcji - chrzesni mają pomóc rodzicom wychować dziecko w wierze. Gdyby nam się coś stało a dzieciaki trafiły do nie-katola to chcę by chrzestni dbali o ich życie wierze. :)

Ale tego tematu nie poruszamy ;)

Alecta - Jagoda bardzo mi się podoba! :) Kilka koleżanek tak nazwało córki więc niestety u nas odpada, ale imię super. :)

maadlen - z tych co podałaś najbardziej podoba mi się Tymoteusz. Ale Ignacy też fajnie. :) Tymek albo Ignaś :) Zdrobniałe oba brzmią ładnie.

Nulini - Anastazja prostytutka? :D Bardziej Aldona mi się kojarzy z tym zawodem :D

Kurcze, dla chłopców jest tyle ładnych imion, a dla dziewczynek nic.
My postanowiliśmy - będzie Anna. No i przez 2 dni była, po czym mojemu Mężowi się odwidziało..

Do góry