reklama
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Ja dla dziewczynki mam upatrzone Nina Liliana
A dla chłopca pomysłó brak. Marcela, Antosia, Maksymilina, Oliwiera, Huberta już Ł odrzucił...
Taaaa, tutaj będzie niezła batalia, bo nie dość że z mężem nie jesteśmy zgodni to dochodzą jeszcze dwa głosy dzieci... Ciężko będzie coś wybrać...
Jak kiedyś rzuciłam hasłem że Pascal to ładne imie dla chłopca, to usłyszałam od syna: W życiu nie nazwiesz mojego brata Pascal ! hehe
Jak kiedyś rzuciłam hasłem że Pascal to ładne imie dla chłopca, to usłyszałam od syna: W życiu nie nazwiesz mojego brata Pascal ! hehe
karolq8
Fanka BB :)
Dawid bardzo ladne imie:-)
mycha05
Cudzie trwaj!
My dla dziewczynki mamy Amelia lub Jagódka, choć Jagoda raczej odpada, bo jak sobie pomyśle jak duńczycy skrzywdzą wymową to imię to mi sie już odechciewa Jagódki ;-)A Amelia jest tu w DK więc w wymowie by się tak bardzo nie zmieniło. A dla chłopca mamy problem żeby też pasowało i w PL i w DK. Mógłby być Oskar, Filip, Dawid albo Jakub bo tu mają takie imiona. Mi najbardziej pasuje Oskar ale mężowi już nie, więc może Filip, sama nie wiem jak to się skończy, bo nasza córcia miała być najpierw Klaudia potem Amelia a została Lena. ;-) Więc czas pokaże

reklama
No i u mnie będzie wojna. Mąż niezdecydowany, jak ja a nasza córka wybrała. Ma 4 lata więc i nieziemskie pomysły dziewczynka w pierwszej opcji Róża, ale zmieniła zdanie bo powiedziała ja jestem róża, więc siostra będzie Kwiatkowa, a chłopiec Elek, i tłumaczymy Jej , że nie ma takich imiona a Ona twardo Elek jest będzie Elek nie Olek, no a dziewczynka teraz może być Ela jak Elek to i Ela.