reklama

imiona dla naszych pociech;-)

Tak to z tymi naszymi M bywa . Ja dla dziewczynki wybrałam Zuzanna a dla chłopca jeszcze niewiem które Olaf albo Oliwier. Do porodu jeszcze sporo zostało więc typy mogą się zmienić

reklama
My jak na razie wybraliśmy imię dla chłopca Dominik, a dla dziewczynki Nikola, początkowo było Miyuki ale jakoś się boje że jest to imię aż za bardzo oryginalne i w urzędzie były by pewnie problemy.

Czarna mam takie pytanie jakie są dziewczynki o imieniu Nikol (chodzi mi o charakter, czy są pogodne itp.). Gdzieś wyczytałam, że Nikolki są chorowite ale to nie zależy chyba od imienia.

Kala Widze ze tez uważasz ze imie dopasowuje sie do osoby:-D. Z moją Nikolką nie mamy żadnych problemów. Ogólnie grzeczna i w miare spokojna.:zawstydzona/y:;-)
Co do zdrówka, moja mała chorowała jak była malutka (ale to była choroba dziedziczna- astma) Ale na dzień dzisiejsze w ciągu 8 lat 2X brałą antybiotyk. Więc jak widać nie jest źle:-p

Dziś w gazetce wyczytałam imię KORNELLIA i.............. Mojemu szanownemu też sie spodobało:-D:-D
tak więc nasze typy (na dzień dzisiejszy)
Kornellia
Ksawery

:rofl2:

Ja ostatnio usłyszałam Aurelia i stwierdziliśmy razem z M że nawet, nawet, ale my już mamy swoje typy i jak narazie jesteśmy im wierni

kaka bo to jest krótka piłka rzucamy propozycje i albo tak albo nie. Nie mozna tu dyskutować:-p
My ni z gruszki ni z pietruszki wyskakujemy z propozycjami bez kalandarzyków itp.;-)
Bedzie dobrze

Chiara Aurelia jest śliczne:tak:

a u nas juz ustalone maz wybierał dla córki jak by była to Wiktoria a ja dla chłopca i strasznie mi sie podoba Igor wiec imiona wybrane a teraz tylo czekac by sie urodziła zdrowe co kolwiek by to było czy chłopczyk czy dziewczynka zawsze bedzie najbardziej kochane przez mame i tate choc ze dziadki tez juz szaleja :-D

reklama
u mnie będzie Karinka, mam nadzieję ze to będzie dziewczynka, mamy już Kacperka jeszcze nie myślałam o imieniu dla chłopca, mamy lekki problem bo postanowiliśmy że wszyscy będziemy na K :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry