reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dzieciaczków czerwcowych 2013

My co do imienia chłopca jesteśmy pewni, będzie Michał po moim Tacie, a jeśli dziewczynka to cały czas zastanawiamy się nad dwoma - Kamilka albo Karolinka :)

Bona śliczne imiona u mojej siostry jest Karolinka ma roczek a u nas jesli bedzie dziewczynka ma być własnie Kamilka :-D więc mamy ten sam gust co do imion :tak:

Bona zauważyłam na liście czerwcówek że jesteś z Kielc to moja krajanka bo ja jestem z Buska a w Kielcach bywam na zakupach miło mi że jest ktoś z moich okolic :))))) jednak te upodobanie do imion to nie przypadek hahha

Ostatnia edycja:
reklama
Ohh.. i mi podobają sie oba imione chłopięce i Sebastian i Dawid. Szukamy z mężem imienia, które będzie wspólne dla onu języków polskiego i norweskiego i oba te imiona pasują :) Mężowi jednak bardziej podoba się Sebastian więc pewnie będzie Sebastian :)
U nas po dwa imiona:
- dla dziewczynki: Sara Lena
- dla chłopca: Sebastian Dawid

Teri, mnie też jest miło, że mieszkamy w miarę blisko siebie, w końcu to same województwo :) Cieszę się, że nasz wybór imienia Wam się podoba, ale z dziewczynką cały czas się zastanawiamy. Może nie będzie potrzeby wyboru, bo będzie chłopiec? :) Zobaczymy, już nie mogę się doczekać, jak poznamy płeć!

My wstępnie mamy ustalone :-) Po dwa imiona : Synek: Korneliusz , Sebastian. Dla córeczki mamy dwie opcje : Lilianna , Katarzyna lub Kornelia , Katarzyna ;-)

Ostatnia edycja:
U nas kwestia imienia dla synka wisi teraz na wyniku niedzielnego finałowego wyściugu formuły jeden :szok:
Mąż jako wielki zapaleniec F1 stwierdził, że zgodzi się imię Sebastian jeśli jego faworyt Sebastian Vettel zostanie mistrzem tegorocznej edycji F1. Niewiele mu brakuje ale o ostatecznym wyniku zadecyduje właśnie ten ostatni w sezonie wyścig.. uff..jeśli Vettel przegra to nie wiem czego mogę się spodziewać.. Że synek zostanie nazwany Fernando ???:confused::szok::no:

reklama
Dobrze ze mój nie wpadl na równie ciekawy pomysł... Mąż jest zapalonym kibicem piłki noznej i zawodowym piłkarzem. Miałby w czym wybierać hehe Mnie juz wystarczy że naszego Dawidka nazywa DUDU BITON :-D

Do góry