reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dzieciaczków czerwcowych 2013

Hahaha

Olivier ma imię po Synku polskiego siatkarza, który urodził się 3 dni przed moim szczęściem :-D

Ci faceci :cool2:
No i trzymam kciuki za wyścig oczywiście:cool2:

reklama
U nas kwestia imienia dla synka wisi teraz na wyniku niedzielnego finałowego wyściugu formuły jeden :szok:
Mąż jako wielki zapaleniec F1 stwierdził, że zgodzi się imię Sebastian jeśli jego faworyt Sebastian Vettel zostanie mistrzem tegorocznej edycji F1. Niewiele mu brakuje ale o ostatecznym wyniku zadecyduje właśnie ten ostatni w sezonie wyścig.. uff..jeśli Vettel przegra to nie wiem czego mogę się spodziewać.. Że synek zostanie nazwany Fernando ???:confused::szok::no:
popłakałam sie ze śmiechu:-D

BĘDZIE SEBASTAIN!!! :-D:tak: choć wyścig był DRAMATYCZNY, wszyscy w trójkę oglądaliśmy jak nigdy. Vettel miały wypadek na początku:szok: spowodowany przy starcie przez innego kierowcę, jakby nie ukończył wyścigu byłoby po mistrzostwie. Ale dojechał na 7 miejscu z uszkodzonym samochodem.. niesamowite, taka wola walki :) I został ostatecznie mistrzem F1 2012. Po tym wyścigu stwierdziłam, że naprawdę fajnie, że synek będzie miał takiego "patrona" :D Najmłodszy mistrz w historii F1 (i to potrójny!!! :-p

przeglądając wątek natknęłam się,ze któraś z Was myślała o Jaśminie :) też mi się to imię straaaasznie podoba,ale taka fala krytyki na mnie spadła,że mała głowa :no: Dla dziewczynki mam Natalia a synek....Mój mężczyzna z kolegą bawili się kalendarzem i zastopował im się na..Andrzeju :eek: I się uparł że Andrzej..Wiadomo,że nie dam tak dziecku na imię ale póki co ucho mi wkurza... Nie mam imienia dla synka,bo ja czuję że to córka I JUŻ! ;-)

Kiedyś zanim zaczęliśmy się starać powiedziane było,że imię dla dziewczynki wybieram ja i imię dla chłopca Piękny (żeby nie było, że po swoich byłych jakieś imiona wybieramy;))

No i zaczyna się problem, bo jak będzie chłopak, to Piękny się uparł na Piotrusia... po jego tacie... i wszystko by było ok, ale mówię, że BEZ SENSU bo jego tata żyje i będzie dwóch Piotrków R.? Nie ma szans... możemy dać na drugie Piotrek i KONIEC - czuje, że będzie gorąca dyskusja w tym temacie... mnie się podoba Igor, Adam, Filip...

A dla dziewczynki mam kilka opcji: Wanda, Wiktoria, Tamara... może coś jeszcze wymyślę:)

reklama
przeglądając wątek natknęłam się,ze któraś z Was myślała o Jaśminie :) też mi się to imię straaaasznie podoba,ale taka fala krytyki na mnie spadła,że mała głowa :no: Dla dziewczynki mam Natalia a synek....Mój mężczyzna z kolegą bawili się kalendarzem i zastopował im się na..Andrzeju :eek: I się uparł że Andrzej..Wiadomo,że nie dam tak dziecku na imię ale póki co ucho mi wkurza... Nie mam imienia dla synka,bo ja czuję że to córka I JUŻ! ;-)

Mi się właśnie bardzo podoba Jaśmina. I mój S też ostatnio się mnie zapytał jak damy córeczce czy właśnie Jaśmina ...już dorósł do tego imienia. Cały czas od 14 lat powtarzał, że jak będzie córka to będzie Katarzyna - też mi się podoba i teraz będzie dylemat :) No ew. jak będzie syn - dla syna to tylko Hubert.

Ostatnia edycja:
Do góry