reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Imiona grudniowych dzieciakow

Saranta pięknie napisane.

Arkadiusz mi się podobało, jako jedno z niewielu imion męskich wtedy.
Zuzanna to było imię które wybraliśmy dla córki jeszcze za czasów przedmałżeńskich więc miało dla nas to większe znaczenie aniżeli miejsce jakie zajmuje w rankingu.

reklama
Saranta pięknie napisane.

Arkadiusz mi się podobało, jako jedno z niewielu imion męskich wtedy.
Zuzanna to było imię które wybraliśmy dla córki jeszcze za czasów przedmałżeńskich więc miało dla nas to większe znaczenie aniżeli miejsce jakie zajmuje w rankingu.
Szczerze to ja na ranking dopiero dzis popatrzylam i dziwne bylo dla mnie to ze zarowno Olivia jak i Aleksandra sa na tak wysokich miejscach bo u nas nie ma takich imion tutaj. Ja sie glownie kierowalam tym zeby nikt z mojej rodziny czy znajomych nie mial takiego imienia jakie dam dziecku. I teraz tez szukam dla moich rejonow wyjatkowego imienia. Temu sie zastanawiam nad Jowita lub Gabriella dla dziewczynki. Oba u nas nie sa popularne, ja ani maz nie znamy jedna Gabryske a Jowite w tym roku urodzila znajoma ale my z nia kontaktu nie mamy, ot, znajoma z fejsa. Dla chlopaka chcialam Brajan ale mi sie odwidzialo. Myslalam o Pawelku, tak jak ma maz, i zobaczymy co z tego bedzie [emoji6] podoba mi sie jeszcze Piotrus i Mateuszek ale cholercia najblizsi kuzyni tak sie zwą haha

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Noah ♡ a Aurorę brałam pod uwagę w poprzedniej ciąży ale Liliana zwyciężyła ;)
MyDream skąd Twoim rodzicom takie imiona na myśl przyszły? Viki przez V jeszcze ujdzie ale "c" i Pati zangielszczone to nie dziwię się, że rówieśników to przerosło :p

Chyba moj mąż podglądał bo dzis rzucił ze moze Noah Joel albo Luka Joel. Hahahahah on ma pomysły. Noah ok Joel ok ale nie razem :D boję sie co jeszcze wymysli:D

To mnie mój D wczoraj zaskoczył fajnym pomysłem imienia dla dziewczynki. Pyta się: Co byś powiedziała na Tala? (zaczyna myśleć po mojemu :happy:) Bazyli i Tala brzmi fajnie. Samo imię Tala faktycznie ładne i oryginalne, tylko znaczenia nie ma jakiegoś fajnego, więc szukamy dalej.

reklama
Ja wczoraj wpadlam na pomysł, żeby zamiast Hani była Tola to mnie mój prawie mąż wysmial,że chcę dziecko skrzywdzić. ... a mi się właśnie podoba. Słodka mała Tola. A on mówi, że to imię dla psa [emoji31]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry