reklama
Pianistka
Szczesliwa mamusia!
Moja lista jest dosc dluga, ale niestety, mezowi sie malo co podoba.
Dziewczynka: Gabrysia, Weronika, Wiktoria, Pola, Nadia, Zosia, Zuzia, Oliwka, Lena, Antonina, Ola, Tola, Laura, Matylda.
Chlopiec: Tolek, Olek, Felek, Julek.
Moje zdanie sie jednak czesto zmienia wiec znajac zycie, nic z tego nie wybierzemy
heh
Dziewczynka: Gabrysia, Weronika, Wiktoria, Pola, Nadia, Zosia, Zuzia, Oliwka, Lena, Antonina, Ola, Tola, Laura, Matylda.
Chlopiec: Tolek, Olek, Felek, Julek.
Moje zdanie sie jednak czesto zmienia wiec znajac zycie, nic z tego nie wybierzemy
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
u mnie synuś to napewno Pawełek
a córa to podoba mi sie Martyna ale meżowi nie

a córa to podoba mi sie Martyna ale meżowi nie
U nas imię dla chłopca już wybrane i będzie Sebastian :-)
Myśleliśmy jeszcze nad Sewerynem, ale jednak bardziej i mnie i Mężowi podoba się Sebastian, tym bardziej że mamy wspaniałego przyjaciela o takim imieniu
I zawsze nam się podoba jak żona woła na niego - Seba, Sebcia, Sebuś, Bastek itd. :-)
Nie możemy wymyślić imienia dla dziewczynki - M podoba się Izabela, ale zdrobnienie Iza już nie, ani tym bardziej Izka
A poza tym wszystkie Izabele które znamy to mają niezłe charakterki
ja tez wierzę że imię dużo znaczy w życiu człowieka 
Myśleliśmy jeszcze nad Sewerynem, ale jednak bardziej i mnie i Mężowi podoba się Sebastian, tym bardziej że mamy wspaniałego przyjaciela o takim imieniu
I zawsze nam się podoba jak żona woła na niego - Seba, Sebcia, Sebuś, Bastek itd. :-)Nie możemy wymyślić imienia dla dziewczynki - M podoba się Izabela, ale zdrobnienie Iza już nie, ani tym bardziej Izka
A poza tym wszystkie Izabele które znamy to mają niezłe charakterki
ja tez wierzę że imię dużo znaczy w życiu człowieka 
laparada
Fanka BB :)
o i my doszliśmy do pewnoego konsensusu. otóż:
chłopczyk na 100% będzie Maciuś
a co do dziewczynki to wciąż się spieramy, choć odpadła Natalka, ale doszła Julka... i mojemu M nie podoba się Maja :/
więc dla dziewczynki: Paulinka, Julka i Maja (nie popuszcze!!
)
chłopczyk na 100% będzie Maciuś
a co do dziewczynki to wciąż się spieramy, choć odpadła Natalka, ale doszła Julka... i mojemu M nie podoba się Maja :/
więc dla dziewczynki: Paulinka, Julka i Maja (nie popuszcze!!
)mamulica
Fanka BB :)
reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
i chyba mamy imie dla dziewczynki no w sumie jak dla meza sie nie odmienii 
Gabrysia
Gabrysia
Podziel się: