Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A ja jeszcze na chwilę wrócę do Marty - wcale nie powiedziałam, że osoby noszące to imię są niefajne, czy nie dają się lubić. Wg moich obserwacji i własnego doświadczenia one są po prostu strasznie charakterne, albo może tylko ja na takie trafiam...;-)
A poza tym, to przecież i tak Wy wybierzecie imię dla dziecka i również Wy będziecie mieć największy wpływ na to, jakim stanie się ono człowiekiem. Chociaż ja tam troszkę wierzę w to, że imię i znak zodiaku mogą predysponować cechy charakteru. Oj dobrze, że już zrobiłam magistra, ba jak by się ktoś z moich profesorów dowiedział o wygłaszanych przeze mnie herezjach, to pewnie by mnie z uczelni wywalili i kazali kończyć jakiś uniwersytet ezoteryczny![]()
Wszystkie Franki to fajne chlopaki!
Gdyby nie to, ze do nazwiska kompletnie nie pasuje, to bylby Franio. A tak to jest Tymcio :-).
Tymcio - piękne imię! Moja córcia miała w przedszkolu najlepszego kumpla o imieniu Tymek i chyba dlatego tak dobrze mi się kojarzy!
oho, chyba powyżej coś nie tak zrobiłam z cytatem, sorki.
A ja nie mam imienia wybranego dla corki. Cały czas sie jeszcze łudze ze bedzie chłopak.

Tusienka ja też wierze w to ze imię i znak zodiaku mają jakiś wpływ na "właściciela"
dlatego moje maleństwo ma dobrane imie pod wzgledem znaku i nieodwołalnie będzie Bożena albo Bruno (miał być Borys ale ponoć to strasznie rogate duszyczki są ;-))
Magni - Borysa znam tylko jednego, diablo inteligentny, ale straszny uparciuch i się szybko o wszystko obrażawięc może faktycznie coś jest w tej magii imion
![]()

Mój M jest raczkiem i mam nadzieję, że Dzidzia też się nim okaże.