kalina_malina
Fanka BB :)
Tricolor, ja się zgadzam z Tusieńką - w końcu mowa o znaku zwycięstwa!
Pomijając kwestię imienia, sama historia ze znakiem V jest super!
Pomijając kwestię imienia, sama historia ze znakiem V jest super!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
haha ja mam drugiego kwietnia, ale też liczę w duchu że malutka mi numeru nie wywinie :-)
, ja się już 1.04. doczekać nie mogę
Jak wczoraj bylismy na tym USG 3/4D to pani dr spytała nas czy mamy juz imie dla malucha. Jak odpowiedzielismy, że nie jestesmy zdecydowani jeszcze to powiedziala, że może powinniśmy dać Wiktor bo akurat w tym momencie było widać ja mały pokazał paluszki w znaku V jak "viktoria". Mamy to nawet nagrane.:-)
Sama nie wiem czy jestem przekonana do tego imienia choc bardzo mi sie podoba. Mamy jeszcze troszeczke czasu więc pomyslimy nad tą obcją :-)

:-) Tylko jak to zdrobnić
Arturek ... i tylko tyle ? Artek ? Nieeeeeeeee.
Zrozumiał, że mama pytała czy wybralismy juz meble, a nie imię 
Dzisiaj byliśmy u rodziców. Siedzielismy sobie w pokoju przed TV. Mój mąz wyszedł na korytaz założyc kurtkę bo juz powolutku sie zbieraliśmy. Telewizor był dośc głośno ( mój tata troszeczkę niedosłyszy na jedno ucho ) i musieliśmy troszeczke sie przekrzykiwać. Mama pyta mnie czy juz imie wybraliśmy, a Mój mąz drze się z korytarza, że tak, no to mama pyta jakie, a on ... ( te za ) 2600 z kawałkiemZrozumiał, że mama pytała czy wybralismy juz meble, a nie imię
![]()

Dziewczyny co sądzicie o imieniu Dawid, Jakub i Mateusz? Bo z moim Z mamy wielki dylemat. Trudno jest nam się zdecydować a chcemy dać tylko jedno imię.