Mycha1
Fanka BB :)
U mnie narazie jest ...
chłopiec : Oskar lub Filip
dziewczynka: Maja
chłopiec : Oskar lub Filip
dziewczynka: Maja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Chociaz jak chlopiec to zostaje imie wybrane poprzednio. Ale moj m. ostatnio stwierdzil, ze moze nam cos innego wpadnie do glowy...
Mi sie strasznie podoba Leon, Teodor, Wiktor no i oczywiscie Milosz (w dwoch wersjach) ale to tylko mi. No chyba, ze bede tak systematycznie powtarzala te imiona co jakis czas, to moze sie troche oslucha i przychylniejszym «spojrzy na to uchem». 

Natomiast Lena (mialam ciocie) to sie tak powaznie na czasie zrobila wiec odpada. Wera i Sonia mojemu sie nie podobaja. Wiec juz zaczynam zartowac ze nastepna dziewczynke po prostu nazwiemy Bianka Junior lub przez C/L. Pozostaje jeszcze Bernard(a)- ale to juz w strefie zartu!

A ja znam jedną Bernardę- Benię i jest tak przesympatyczną osobą, jak mało która. I trudno sobie wyobrazić , żeby nosiła inne imię. Paradoksalnie nie przepadam za " orginalnymi" imionami, bo mogą dziecku sporo krzywdy narobić, ale Benia się tak przyjęła, że nawet uczniowie w szkole mówią Pani Beniu i jest to pełne szacunku.

Widze drogie mamuśki że niektóre z Was mają jeszcze dylemat co do wybrania imionale spokojnie, mamy na to jeszcze jakieś 8 miesięcy
![]()
JA też uwarzam ,ze to za wcześniej ,chocby dlatego co by nie zapeszyć.
U nas Karol miał być pierw KOnradem ,ale KAROLEK wygrał.A dziewczynka miałabyć ŻANETA.teRAZ te imie sie mi juz nie widzi
Juliusz miałbyć od poczatku i został JUliuszem Janem;-).
A dziewczynke mąż chciał nazwać JUlia,tych JUli to juz mi sie zbrzydło.Choć ładne imię.
Mi sie podoba dla dziewczynki LILIANA ,Amelka ,ale Amelka odpada sasiadka ma i kolezanka,żeby niebyło ze odgapiam.No i Natalia ,ale mam siostre to też.
Imiona FRancuskie też mi sie b. podobająnp. ŻAKLIN!
a co do chłopca towiem.
Jeszcze mamy DUUUUUUUUUUUŻO czasu!!
Leon i Teodor to jedne z moich ulubionych :-):-)(...)
W ostatecznosci jak sie nic nie zmieni to bedzie Tea albo Joakim(...).
A ta Tea i Joakim to na poważnie?
A widzisz w tym jakis problem?![]()