• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Implantacja

A ja nie odebrałam tych odpowiedzi jako wywyższanie się, czy chęć uprzykrzania komuś życia. Także zdania się podzielone. Nie wiedziałam też, że celem wypowiedzi na forum ma być sprawienie komuś przyjemności. Bo to takie trochę zakłamywanie rzeczywistości moim zdaniem. Jeśli zgadzam się z kimś to mogę odpisać i fajnie, a jak mam odmienne zdanie, to lepiej milczeć, bo kogoś może akurat urażę? Ale racja, nie mam nic więcej do dodania w temacie autorki, więc pożegnam się i miłego wieczoru 🙂
Moja odpowiedź była nie do Twojego komentarza, tylko do Lady Loka. Nie zauważyłam w Twojej odpowiedzi tego, ale w jej już tak i to nie tylko pod tym wątkiem. I nie, nie uważam, że na wszystko trzeba przytakiwać i się zgadzać, nic nie padło takiego z mojej strony, widziałam na tym forum nie jedna merytoryczną dyskusję, bo dwie strony się nie zgadzały i co w tym dziwnego? Wszystko super, bo pozwala lepiej zrozumieć obie strony, ale z tego co widzę wyżej to nie jest dyskusja. Mamy to świeżą staraczke, która chce się czegoś dowiedzieć, i ta ,,doświadczona” która używa emoji 🤦‍♀️🙄😂 i wielce dzieli się wiedzą która pewnie ma, ale nie chodzi mi o, że Lady Loka wypowiada się na jakiś temat niemerytorycznie, ale w jaki sposób. Czy celem udzielenia na forum ma być sprawianie przyjemności autorce wątku? Nie, nie musi, ale nie powinno sprawiać przykrości czy poczucia wstydu, że pytasz, a w tym wątku to miało miejsce. Również życzę miłego wieczoru

Ostatnia edycja:
reklama
@Elantris Tylko, że trochę sama sobie przeczysz 😅 Skoro doświadczenia innych „nic nie wnoszą”, to po co sama podajesz swoje przykłady ciąż? Właśnie o to chodzi na forum — jedne coś czuły, inne nie i ludzie po prostu wymieniają się doświadczeniami, a nie stawiają diagnozy.

Mam z tym wszystkim dużo emocji i zwyczajnie nie mam z kim pogadać, dlatego szukałam odpowiedzi u innych kobiet. Nie po to, żeby ktoś mi potwierdził ciążę, tylko żeby poczuć, że ktoś rozumie te rozkminy i stres 😉

Bo serio — czasem kobieta potrzebuje po prostu rozmowy z inną kobietą, a nie wykładu o tym, że „to nic nie zmienia” a
nie wszystko musi mieć jakiś wielki „realny wpływ na życie”, żeby ludzie mogli o tym rozmawiać 😅 Gdyby każdy temat oceniano tylko pod tym kątem, to połowa forów nie miałaby sensu istnieć 🙈

w piątek kreseczka była szara dlatego myślałam, że to fabryczna dzisiaj zrobiłam test i cień jest różowy 🙈 pojawił się odrazu więc może ? tylko martwi mnie to, że mam wszystkie objawy jak na miesiączke… krzyż, brzuch, piersi wszystko boli ale miesiączka dopiero za 5 dni 🤦🏼‍♀️ może jutro skoczyć na betę ? chyba jestem z tych dziewczyn, które boją się na sto procent potwierdzić lub wykluczyć ciążę 😅 chyba wolę żyć w nadziei, że może się udało 🤣 tylko później będzie dwa razy mocniej bolało jak przyjdzie okres 🫠

test facelle paskowy z rossmann 🙏🏼

14046.jpg

Coś takiego miałam. U mnie to był 6 DPT (jestem w procedurze In Vitro) czyli odpowiednik 11 DPO. Niestety u mnie zakończyło się to ciąża biochemiczną, ale znam przypadki, kiedy beta startowała później i dziewczyny są teraz normalnie w ciąży.
A to że masz objawy okresowe, to nic nie znaczy, bo dużo jest takich, które są podobne ☺️

Zobacz załącznik 1741767
Coś takiego miałam. U mnie to był 6 DPT (jestem w procedurze In Vitro) czyli odpowiednik 11 DPO. Niestety u mnie zakończyło się to ciąża biochemiczną, ale znam przypadki, kiedy beta startowała później i dziewczyny są teraz normalnie w ciąży.
A to że masz objawy okresowe, to nic nie znaczy, bo dużo jest takich, które są podobne ☺️
w takim razie jutro już będę wiedziała, pójdę na betę 🙏🏼

reklama
w takim razie jutro już będę wiedziała, pójdę na betę 🙏🏼
Trzymam kciuki żeby była druga różowa ☺️ daj znać po 🥰
U mnie 3 dni przed spodziewana data miesiączki na facelle miałam taką delikatną drugą kreskę, a jutro kończę 20 tc 🌸

Załączniki

• att.vlsUYvljiLPBkxE-cmzMFwsu9E1bmyVrA0ox194hVdM.jpeg
    att.vlsUYvljiLPBkxE-cmzMFwsu9E1bmyVrA0ox194hVdM.jpeg
    333,7 KB · Wyświetleń: 16
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry