Olka1890
Fanka BB :)
Moja odpowiedź była nie do Twojego komentarza, tylko do Lady Loka. Nie zauważyłam w Twojej odpowiedzi tego, ale w jej już tak i to nie tylko pod tym wątkiem. I nie, nie uważam, że na wszystko trzeba przytakiwać i się zgadzać, nic nie padło takiego z mojej strony, widziałam na tym forum nie jedna merytoryczną dyskusję, bo dwie strony się nie zgadzały i co w tym dziwnego? Wszystko super, bo pozwala lepiej zrozumieć obie strony, ale z tego co widzę wyżej to nie jest dyskusja. Mamy to świeżą staraczke, która chce się czegoś dowiedzieć, i ta ,,doświadczona” która używa emojiA ja nie odebrałam tych odpowiedzi jako wywyższanie się, czy chęć uprzykrzania komuś życia. Także zdania się podzielone. Nie wiedziałam też, że celem wypowiedzi na forum ma być sprawienie komuś przyjemności. Bo to takie trochę zakłamywanie rzeczywistości moim zdaniem. Jeśli zgadzam się z kimś to mogę odpisać i fajnie, a jak mam odmienne zdanie, to lepiej milczeć, bo kogoś może akurat urażę? Ale racja, nie mam nic więcej do dodania w temacie autorki, więc pożegnam się i miłego wieczoru![]()
Ostatnia edycja: