Trzymamy kciuki!Dziewczyny, jesteśmy po wizycie.
Czekamy na @ (która nota Bene powinna być wczoraj) i ruszamy z transferem. Cykl sztuczny.
Myślę że ok 20 lipca będzie ten dzień
Trzymajcie kciuki
 to będzie miesiąc po moim porodzie!
 to będzie miesiąc po moim porodzie!Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Trzymamy kciuki!Dziewczyny, jesteśmy po wizycie.
Czekamy na @ (która nota Bene powinna być wczoraj) i ruszamy z transferem. Cykl sztuczny.
Myślę że ok 20 lipca będzie ten dzień
Trzymajcie kciuki
 to będzie miesiąc po moim porodzie!
 to będzie miesiąc po moim porodzie!Jeżeli ciąża dalej będzie przebiegać dobrze i ja będę się dobrze czuć to rozwiązanie nastąpi w 38 tcW którym tc będziesz rodzić? Pewnie Ci ciężko z takim podwójnym brzuszkiem.
Ja z dnia na dzień widzę jak wszystko mi maleje! Dosłownie wszystko. Stopy- w końcu widać kostki, uda łydki jakieś chude, brzuch widać już talię... gdzie ten mój napięty brzuszek? Ehhh... no i twarz wygląda już jak normalna przed ciąża a nie jak księżyc w pełni
Szybko to mija... Dziecię ma już tydzień... ciągle wisi na piersi. Próbuję z nim iść na spacer ale co go odłożę to ryk... hehe. Pewnie ten etap też zaraz minie...
Super, macie już imiona?Jeżeli ciąża dalej będzie przebiegać dobrze i ja będę się dobrze czuć to rozwiązanie nastąpi w 38 tc

TakSuper, macie już imiona?
Kiedy transfer ?W końcu dostałam miesiączki!od jutra wjeżdża estrofem

Mój dzieciaczek stałe na cycku. Jak nie je to wrzeszczyHej. Jak tam nasze forumowe dzieciaczki?
 przy zmianie pieluchy czy ubranka krzyk  (chyba że robię na spiocha). Ogólnie lubi być na rękach a najlepiej z cyckiem w buzi. Wtedy jest spokojny. Już się powoli przyzwyczajam
 przy zmianie pieluchy czy ubranka krzyk  (chyba że robię na spiocha). Ogólnie lubi być na rękach a najlepiej z cyckiem w buzi. Wtedy jest spokojny. Już się powoli przyzwyczajam   szkoda że trudno wyjść na spacer bo jak nie śpi mocno to ciężko go włożyć do wózka
 szkoda że trudno wyjść na spacer bo jak nie śpi mocno to ciężko go włożyć do wózka  
16go mam usg, jeżeli endo będzie ok to wjeżdża prog i transfer 21go...Kiedy transfer ?