Trzymamy kciuki!Dziewczyny, jesteśmy po wizycie.
Czekamy na @ (która nota Bene powinna być wczoraj) i ruszamy z transferem. Cykl sztuczny.
Myślę że ok 20 lipca będzie ten dzień
Trzymajcie kciuki![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki!Dziewczyny, jesteśmy po wizycie.
Czekamy na @ (która nota Bene powinna być wczoraj) i ruszamy z transferem. Cykl sztuczny.
Myślę że ok 20 lipca będzie ten dzień
Trzymajcie kciuki![]()
Jeżeli ciąża dalej będzie przebiegać dobrze i ja będę się dobrze czuć to rozwiązanie nastąpi w 38 tcW którym tc będziesz rodzić? Pewnie Ci ciężko z takim podwójnym brzuszkiem.
Ja z dnia na dzień widzę jak wszystko mi maleje! Dosłownie wszystko. Stopy- w końcu widać kostki, uda łydki jakieś chude, brzuch widać już talię... gdzie ten mój napięty brzuszek? Ehhh... no i twarz wygląda już jak normalna przed ciąża a nie jak księżyc w pełni
Szybko to mija... Dziecię ma już tydzień... ciągle wisi na piersi. Próbuję z nim iść na spacer ale co go odłożę to ryk... hehe. Pewnie ten etap też zaraz minie...
Super, macie już imiona?Jeżeli ciąża dalej będzie przebiegać dobrze i ja będę się dobrze czuć to rozwiązanie nastąpi w 38 tc![]()
TakSuper, macie już imiona?![]()
Kiedy transfer ?W końcu dostałam miesiączki!od jutra wjeżdża estrofem
![]()
Mój dzieciaczek stałe na cycku. Jak nie je to wrzeszczyHej. Jak tam nasze forumowe dzieciaczki?
16go mam usg, jeżeli endo będzie ok to wjeżdża prog i transfer 21go...Kiedy transfer ?