Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Tak tak pierwsza procedura.Zależy,to 1 procedura? Pogadaj z lekarzem. Myślę że jak badania ok i pierwsza procedura to większość lekarzy powie żeby nie badać
No nic zapytam się go we środę co on myśli
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak tak pierwsza procedura.Zależy,to 1 procedura? Pogadaj z lekarzem. Myślę że jak badania ok i pierwsza procedura to większość lekarzy powie żeby nie badać
Powiem Ci, że jeżeli wszystko u mnie pójdzie zgodnie z planem i się uda zajsc od razu przy pierwszym transferze, to też poród miałabym w okolicach dnia porodu Aniołka.
Nawet nie miałabym nic przeciwko temu, żeby tak to się powiodło![]()
przykro mi - to nie miało tak byćU mnie niestety tez kolejny biochem. Beta spadla do 40. Takze tez odstawiam leki.
Mamy jeszcze 1 zarodek, tylko gorszej klasy 4.2.3, ale to sie zastanowie kiedy go transferować.
Przykro mi bardzo...U mnie niestety tez kolejny biochem. Beta spadla do 40. Takze tez odstawiam leki.
Mamy jeszcze 1 zarodek, tylko gorszej klasy 4.2.3, ale to sie zastanowie kiedy go transferować.
Badaj zarodki. Jeśli tylko macie $ to badaj i się nie zastanawiaj. Ja tak żałuję że nie zbadaliśmyTak tak pierwsza procedura.
No nic zapytam się go we środę co on myśli![]()
Oby u Ciebie bylo dobrzeprzykro mi - to nie miało tak być
Zaczynam się bać o swój wynik testów
A macie jeszcze zarodki?Badaj zarodki. Jeśli tylko macie $ to badaj i się nie zastanawiaj. Ja tak żałuję że nie zbadaliśmy![]()
Mamy jeszcze trzy. Dwa z 6 doby i jeden z 5. Mooocno się zastanawiam nad odmrożeniem i zbadaniem ich. Ale muszę pogadać z lekarka i embriologiom jak oni to widzą w naszej sytuacji.A macie jeszcze zarodki?
Bardzo mi przykro. Wiem co czujeszU mnie niestety tez kolejny biochem. Beta spadla do 40. Takze tez odstawiam leki.