anyżowa
Fanka BB :)
Aaaa, czadowoRobiłam dziś betę, 7dpt. Wynik 107![]()

Gratulacje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaa, czadowoRobiłam dziś betę, 7dpt. Wynik 107![]()
Super informacja. Czyli masz łącznie 12 pęcherzyków jeśli dobrze pamiętam?Ja po wizycie kontrolnej.
Ilość pęcherzyków taka sama, urósły.
W poniedziałek punkcja
Dziś mam zrobić zastrzyk ovitrelle. Jutro antybiotyk jednodniowy.
Oby było dobrze️
️
️
Ale superRobiłam dziś betę, 7dpt. Wynik 107![]()
Ja po punkcji żadnych leków nie miałam, ale pewnie dlatego, że transfer odroczony. U Ciebie pewnie świeży?Ostatnia kontrola za mną, w poniedziałek punkcja!
Dziewczyny, też miałyście taką szaloną rozpiskę leków?
Progesteron doustnie i dopochwowo
Estradiol
Betadine dopochwowo
Doxycyklina antybiotyk
Clexane przeciwzakrzepowo
będę świecić w ciemności
Dziś wieczorem podaję Ovitrelle
Doktor powiedział że mam się nie martwić że są tylko trzy komórki, bo przecież potrzebujemy jednejtrzymam się więc kurczowo tej myśli i trochę mi wrócił optymizm
![]()
Piękny wynik!Beta 90,60 8dpt
D dimery mi spadłycieszę sie teraz czekam na przyrost w poniedziałek
![]()
NormalneDziewczyny w czwartek transfer i z tego co pamiętam kazali mi brać encorton 1,5 x1, prolutex rano, cyclogest x3 i estrofem 5 razy dziennie po 1 tabletce.
Czy to normalne, że 5 dni przed transferem zaczyna się brać właśnie te leki jak cyclogest, encorton, prolutex dodatkowo do estrofemu ?
Powodzenia jutro!Ja po wizycie kontrolnej.
Ilość pęcherzyków taka sama, urósły.
W poniedziałek punkcja
Dziś mam zrobić zastrzyk ovitrelle. Jutro antybiotyk jednodniowy.
Oby było dobrze️
️
️
Szłaś długim protokołem, a sporo dziewczyn ma krótki protokół, dlatego zastrzyki od 1dc.I ja właśnie 12 lat temu szłam identycznym protokołem, dlatego dziwiło mnie branie zastrzyków od razu w 1dc, bo ja od 1 dnia to brałam tabletki anty. Zobaczymy jaki plan będę mieć teraz.
wysoko! Pięknie, oby tak dalejRobiłam dziś betę, 7dpt. Wynik 107![]()
Też mam zalecone zastrzyki od 1 dc, czy przy krotkim protokole transfer jeet możliwy? O ile oczywiście będzie co transferować. Od czego to zależy??Ja po punkcji żadnych leków nie miałam, ale pewnie dlatego, że transfer odroczony. U Ciebie pewnie świeży?
Transfery są obstawione dużą ilością leków.
Piękny wynik!trzymam kciuki za przyrosty
Normalnedo tego jeszcze acard dają, ale widocznie u Ciebie niepotrzebny.
Powodzenia jutro!
Szłaś długim protokołem, a sporo dziewczyn ma krótki protokół, dlatego zastrzyki od 1dc.
wysoko! Pięknie, oby tak dalej![]()
Jak tam u Ciebie? Kiedy masz kolejna kontrolę?Gratulacje Dziewczyny!![]()
Dzięki, że pytasz. U mnie bez zmian, teraz w czwartek 30.01 mam kolejne echo serca płodu, a tydzień później wizyta.Jak tam u Ciebie? Kiedy masz kolejna kontrolę?
jest możliwy transfer - zależy od progesteronu dzień przed punkcją i od wyprodukowanych komórek - czy nie będzie hiperki. Ja od początku wiedziałam że nie będę mieć transferu bo 36 pęcherzy mnie zdyskwalifikowało od razu.Też mam zalecone zastrzyki od 1 dc, czy przy krotkim protokole transfer jeet możliwy? O ile oczywiście będzie co transferować. Od czego to zależy??
Czyli jeśli będę miała dużo pęcherzyków, to raczej nie ma szans na transfer w tym samym miesiącu? Zastanawiam się jak u mnie będzie, ale mam wysokie amh i już na cyklu bez stymulacji podczas usg Pani doktor powiedziala, że mam dużo pęcherzyków. Powinnam więc chyba liczyć się z tym, że transfer będzie pewnie odroczony..jest możliwy transfer - zależy od progesteronu dzień przed punkcją i od wyprodukowanych komórek - czy nie będzie hiperki. Ja od początku wiedziałam że nie będę mieć transferu bo 36 pęcherzy mnie zdyskwalifikowało od razu.