penguinlicious
Moderator
Mój mąż jest z grudnia i przeważnie sobie chwalę 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ta, patrząc na mój termin transferu to święta spędzę na porodówce - termn 26 grudniaGrudniowe Bąble są fajnea jak wypadnie w pierwszej połowie grudnia, to wychodzą fajne zdjęcia pod choinką
![]()
PiąteczkaMój mąż jest z grudnia i przeważnie sobie chwalę![]()
Oj, to było w 2024, zamknięty rozdział. Teraz 2025 i historia pisze się na nowota, patrząc na mój termin transferu to święta spędzę na porodówce - termn 26 grudniaten dzień, kiedy wiedziałam już, że niciz pierwszego transferu
Ja miałam na 20 i byłby prezent urodzinowy dla Starszego, ale odbył się jednak 13stego w piątekta, patrząc na mój termin transferu to święta spędzę na porodówce - termn 26 grudniaten dzień, kiedy wiedziałam już, że niciz pierwszego transferu
Gratuluję!!! Zazdro.ale w ogóle szok jest tym większy, ze wszystkie, które się zapłodniły się rozwinęły. Nie mogę uweirzyć
Ja się tu już tak dużo nie udzielam, ale cały dzień zaglądałam za tymi wieściamiDziewczyny mamy 3 blastki, idą do mrożenia
ryczę!!!!
W końcu i dla ciebie będzie ten szczęśliwy dzien.Dziewczyny mamy 3 blastki, idą do mrożenia
ryczę!!!!
Może to znakta, patrząc na mój termin transferu to święta spędzę na porodówce - termn 26 grudniaten dzień, kiedy wiedziałam już, że niciz pierwszego transferu
GratulujęDziewczyny mamy 3 blastki, idą do mrożenia
ryczę!!!!