penguinlicious
Moderator
A u Ciebie to już pewniak, że nic z tego? To jest 6/7dpt, tak?A czy w takiej sytuacji jest wgl sens brać następną dawkę accofilu czy mogę odstawić
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A u Ciebie to już pewniak, że nic z tego? To jest 6/7dpt, tak?A czy w takiej sytuacji jest wgl sens brać następną dawkę accofilu czy mogę odstawić
Dziś 6 dpt robiłam teraz niedawno jeszcze jeden test ale bielutko także raczej szans już nie ma.A u Ciebie to już pewniak, że nic z tego? To jest 6/7dpt, tak?
Przykro mi bardzoDziś 6 dpt robiłam teraz niedawno jeszcze jeden test ale bielutko także raczej szans już nie ma.
Także dziś już nie przyjmuje
Też taka miałam nadzieję że po tym ruszę No ale niestety nie ...Przykro mi bardzoMiałam nadzieję, że ten Accofil, jak już w końcu go dostałaś, pomoże…
miałyśmy iść razem na grudniowe...Dziś 6 dpt robiłam teraz niedawno jeszcze jeden test ale bielutko także raczej szans już nie ma.
Także dziś już nie przyjmuje
Właśniemiałyśmy iść razem na grudniowe...![]()
A jakie jednostki tego proga?Dziękuję za info. Uspokoiłaś mnie trochę.
Ja betę robiłam 5 razy a usg pierwsze w 6+2hej chcialabym sie was zapytac ile razy robilyscie przyrost bety i kiedy najwczesnie usg?
Jak sytuacja ?A ja mam już 6 dzień po punkcji i dalej nikt nie dzwoni… boje się, że nic z tego nie wyszło, bo jutro mam wizytę, więc może stwierdzili, ze nie zadzwonią żeby to lekarz jutro powiedział, że dupa i od razu rozpisał stymulację…