reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
A ja zrobiłam badanie bety we wtorek (10 dni po transferze 3dniowych zarodków) i niestety nie udało się.
Odstawiłam progesteron i tak oto dzisiaj przyszedł okres... umówiłam się na jutro do lekarza z kliniki, zobaczymy czy od razu wdroży na nowo (zmienioną) stymulację 🥺

A ja zrobiłam badanie bety we wtorek (10 dni po transferze 3dniowych zarodków) i niestety nie udało się.
Odstawiłam progesteron i tak oto dzisiaj przyszedł okres... umówiłam się na jutro do lekarza z kliniki, zobaczymy czy od razu wdroży na nowo (zmienioną) stymulację 🥺
Przykro mi 🫂 myśleliście żeby zbadać zarodki w kolejnej procedurze?

Przykro mi 🫂
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę 🤞🏻
A Ty chciałabyś od razu podchodzić do kolejnej próby czy niekoniecznie?

Do góry