Nie chcę mieć zwolnienia z kliniki bo będzie wszystko widać a ja nie mam potrzeby się tym dzielić w pracy.Na pewno l4 Ci zaproponuje lekarz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie chcę mieć zwolnienia z kliniki bo będzie wszystko widać a ja nie mam potrzeby się tym dzielić w pracy.Na pewno l4 Ci zaproponuje lekarz
Ja i tak pociągiem będę wracać nie autem więc luzu mnie jest tak ze idziesz pierw do prowadzacego, tam omawiacie nasteonie do sali gdzie sa punkcje i transfery, Lekarka daje welflon i kroplówkę, nastepnie idziesz do innej sali gdzie pytają Cię o imie nazwisko i pesel, dostajesz jakis smieszny gaz w masce po ktorym usypiasz ( jeszcze nim uspisz to przyczepiaja Ci nogi takim czyms dziwnym....) pozniej budzisz sie w 1 pokoju gdzie czekałaś na zabieg i musisz leżeć okolo 2 godzin, w miedzy czasie podaja kroplówkę przeciwbólową. ze mnie po pierwszej punkcji się smiali bo byłam nieprzytomna ale mowilam ze musze isc do męża bo czeka na dole na mnienie pamiętam tego
jak juz będziesz mogła wstać to idziesz do lekarza prowadzacego i on mowi ile udalo sie pobrac. no i wracasz do domu. dodam ze pacjentki po punkcji sa przyjmowane poza kolejnością u mnie. aaaa i jeszcze jedno, ktos musi Cię odebrac po punkcji. Nie mozesz prowadzić auta. Ja np. zawsze zasypialam w drodze powrotnej i w domu szlam dalej spac żeby odespać
Tak reasumując, w mojej klinice ( invimed Wrocław) spedza sie okolo 3 godzin w dniu punkcji
Uff, oby się udało przed miesiączkąja mialam robione czystość, cytologie i wymaz z szyjki macicy, oraz to z krwi (załączniki) tylko na cytologie czekalam( w poniedziałek pobrali, a w piątek był wynik) reszta praktycznie na drugi dzień byla, badz 3