• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Ja ide jutro do gin na wizytę, zobaczymy co powie po tym transferze i czy ma na mnie jakis pomysł na kolejną stymulacje. A 19 maja ide do innego gin, znalazlam jakiegos co specjalizuje sie w niskim AMH i ciekawe co powie. Jak mi sie spodoba to do niego sie przeniosę.
A jeszcze tez mam wizytę chyba 22 u jeszcze innego gin ( ale pójdę tylko jesli nie spodoba sie u tego nowego)

🌸🌸🌸Dzień dobry wojowniczki🌸🌸🌸❤️❤️

Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś🎉🎉
Życzymy duzooo cierpliwość 😍😍😍❤️

wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.💋

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą. Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości ✊✊✊

Shake it up baby, twist and shout 🎉

Będzie sie działo!🎉🎉😍

Ale się dziś dziś dzieje 😍😍 Coś czuję że to będzie piękny dzień 😍😍❤️🤞🤞🤞

30.04 - punkcja @Olka1987️ za piękne jajca, aby było ich dużo i były cudne 🤞🤞 a później jech się dzieją cuda 🤞
30.04 - Transfer @mariposa za kropka aby zadomowił się u mamusi na długi czas 🤞🤞 Niech się dzieje magia 🤞❤️❤️❤️

30.04 - wizyta po transferze @Fok123 kochana za ustalenie nowego planu działania, super ze się nie poddajesz i toczysz ta nierówną walkę, wierzę że jeszcze zaświeci piękne słońce dla Ciebie 🤞❤️ Czekamy na wieści ❤️

cudownego długiego weekendu 🤞❤️ Niech to będzie piękny czas, aby maj przyniósł nam szczęście i to na co długo czekamy ❤️🤞

04.05 - Kontrola stymulacji @JestemMama!
04.05 - wizyta w klinice @fckathy
05.05 - Transfer @MałaMi81
05.05 - wizyta w klinice i start stymulacji @laura_palmer
05.05 - wizyta w klinice @PgP
01.06 - Imunolog @JestemMama!

wychodzimy z za krzaków, razem zawsze razniej ❤️❤️

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć