JestemMama!
Fanka BB :)
W poniedziałek 4 majaA to kiedy pierwszy monitoring? Ja pojęcia nie mam czy tak się robi bo to mój pierwszy raz był teraz że stymulacja. Ale myślę że skoro zalecił to tak można.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W poniedziałek 4 majaA to kiedy pierwszy monitoring? Ja pojęcia nie mam czy tak się robi bo to mój pierwszy raz był teraz że stymulacja. Ale myślę że skoro zalecił to tak można.
A ile ty miałaś monitoringów przed punkcja? Ja tylko pierwszy i ostatni, potem już na punkcję się umawiałam.A to kiedy pierwszy monitoring? Ja pojęcia nie mam czy tak się robi bo to mój pierwszy raz był teraz że stymulacja. Ale myślę że skoro zalecił to tak można.
W sumie to 3-pt, pon i wt. Bo w pon nie był w stanie określić czy punkcja w czw czy pt i dlatego miałam sie pojawić we wtorek żeby sprawdzić.A ile ty miałaś monitoringów przed punkcja? Ja tylko pierwszy i ostatni, potem już na punkcję się umawiałam.
PieknieJutro o 10:30 mam transfer, 4 z 4 zarodków przetrwały najgorsza dobę i dalej dobrze rokują, także jutro jeden transferują, a resztę zamrożąRyczę
Ponadto mam progesteron na poziomie 174,50 ng/ml, więc pewnie utną mi jedną globulkę z zaleceń![]()
Wybierałas ten zarodek czy lekarz zadecydował który?Jutro o 10:30 mam transfer, 4 z 4 zarodków przetrwały najgorsza dobę i dalej dobrze rokują, także jutro jeden transferują, a resztę zamrożąRyczę
Ponadto mam progesteron na poziomie 174,50 ng/ml, więc pewnie utną mi jedną globulkę z zaleceń![]()
Jeszcze nic nie wiem, bo jeszcze ich nie oceniali. Może jutro będę miała jakąś decyzję do podjęcia, chociaż ciężko stwierdzić, bo to mój pierwszy raz.Wybierałas ten zarodek czy lekarz zadecydował który?
Doczytałam, że to embriolog wybiera, który ma być transferowany.Wybierałas ten zarodek czy lekarz zadecydował który?