Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zjedz coś słonego po punkcji, żeby woda w organizmie się nie zebrała. Najlepiej frytki z McDonalda. Kciuki zaciśnięte!Dzięki dziewczynymy właśnie w drodze, ale mamy blisko bo 25min drogi z domu
dam znać po
![]()
U mnie bodajże 2 dni przed transferem na cyklu naturalnym prowadząca przy estradiolu 66 powiedziała, że chcemy minimum 200 i miałam zlecony estrofem. Nie masz możliwości kontaktu z prowadzącym?
wydaje się być maly.... ją miałam. za każdym razem ponad 100, z tym że ja bralam 3x estrofem. powiem tam, lekarz wie co robi, zaufaj![]()
I obyś miała łatwą rekonwalescencję, ja się zaczęłam gorzej czuć na drugi dzieńJestem po, pobrali 22 jajeczka, zapladniamy 12 najładniejszychczuje się zaskakująco dobrze
OMG ale wynikJestem po, pobrali 22 jajeczka, zapladniamy 12 najładniejszychczuje się zaskakująco dobrze
Będę afirmować dobre samopoczucieI obyś miała łatwą rekonwalescencję, ja się zaczęłam gorzej czuć na drugi dzień![]()