Karolina_123
Fanka BB :)
U mnie wyszła chlamydia i ureaplasma parvum, więc musimy najpierw to wyleczyć zanim zaczniemy stymulację, więc można przepisać mi wizytę z 10.10 na 29.10, oby do tego czasu to g*wno zniknęło.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie badałam. Miałam tylko proga robionego żeby sprawdzić czy jest poniżej 1@amusedxxx badałaś estradiol tydzień przed albo po prostu przed transferem i pamiętasz ile był?
Bo ja przed każdym badam estradiol i progesteron i estradiol zawsze mam inaczej a zawsze lekarz mówi że dobrzeNie badałam. Miałam tylko proga robionego żeby sprawdzić czy jest poniżej 1![]()
Ja miałam w 6d cyklu sztucznego estradiol 200 (brałam 2x2), endometrium 10mm, w 9dc (dalej 2x2) 180... i endometrium dalej 10mm.Bo ja przed każdym badam estradiol i progesteron i estradiol zawsze mam inaczej a zawsze lekarz mówi że dobrze
A bierzesz 2x1 czy 3x1?
73,330Jaką miałyście betę 7dpt?
65,900Jaką miałyście betę 7dpt?
40,4. Moja beta w tej ciąży jest mistrzynią dolnej granicyJaką miałyście betę 7dpt?
ja mam 42 i się martwię40,4. Moja beta w tej ciąży jest mistrzynią dolnej granicy![]()